maandag 18 mei 2009

Talk nerdy to me..

Jeuj! Ik heb een leuke vaste rubriek bedacht, genaamd 'Let's Talk Nerdy'. Mijn allereerste vaste rubriek. Gisteren heb ik een bijbehorende banner in elkaar geknutselt met Paint, het primitiefste programma ever. Voor mij geen photoshop helaas, maar ik heb mijn best gedaan en ik moet zeggen, het valt reuze mee met de crappyness, toch?



Wat kan je zoal verwachten van 'Let's Talk Nerdy'? Jullie kunnen mij een vraag stellen die én iets met beauty of gezondheid te maken heeft én iets met science. De vragen zijn niet zo 1-2-3- te beantwoorden of op internet te vinden. Je loopt er al jaren mee rond, of vraagt het je steeds opnieuw weer af. Een paar voorbeelden kunnen zijn, hoe ontstaat zeep? Of, waarom werd er placenta verwerkt in mascara? Wees niet bang dat je vraag te simpel, of juist te moeilijk is. Je mag me alles vragen!

Mail je vraag naar starpede@hotmail.com met vermelding van je naam en emailadres. Onder de eerste 10 inzendingen verloot ik een Benefit 'Her Glossiness' lipgloss in de kleur 'talk to her agent' t.w.v. $16.00!


Benefit glossjes! De linker gloss is de kleur 'talk to her agent'

Ben zeer benieuwd naar jullie vragen!

Until next time
~Serena Verbon