zaterdag 16 mei 2009

meet & shopdag Antwerpen vervolg

Ladies! Ik heb er echt zo'n zin in! En de dag komt langzaam dichterbij, vanaf vandaag nog maar zes nachtjes slapen tot de meet. Vinden jullie het ook zo spannend?

Op het forum van Debbie loopt er momenteel een topic waarin de laatste nieuwtjes komen te staan betreft de meeting, maar ook kunnen jullie er je idee├źn of tips kwijt en is een forum wat makkelijker praten als je bijvoorbeeld wilt afspreken om samen te reizen. Het forum van Debbie is http://www.forum.lushiousbeauty.nl/ en het bijbehorende topic vind je hier. Het zou handig zijn als iedereen die komt zich even aanmeldt!

Het programma :
10.00: Afspreken op Antwerpen Centraal
De meiden die met de trein komen verzamelen op het station en lopen dan samen richting restaurant de Wapper. Katrijn (Glamourista) is de verzamel lady en zorgt er voor dat jullie veilig bij de Wapper aan zullen komen ;) De meiden die met de auto komen zullen op eigen gelegenheid naar de Wapper komen.

10.30 - 11.15: Meet/ontbijt bij Wapper Tien
Wapper Tien ligt aan, hoe kan het ook anders, de Wapper nummer 10, op de hoek naast restaurant tien voor twaalf. Hier kunnen we de dag goed beginnen met een kopje koffie of thee en met elkaar kennis maken (en proberen alle namen te onthouden, hihi!).

11.15 - 14.00 : SHOP SHOP SHOP!
Debbie regelt een speciale ontvangst voor ons bij de MAC store! Waaah!! Cool! Dit zal in dit eerste shop gedeelte plaatsvinden. Evi had het over een supergave beautywinkel genaamd Cosmeticary (http://www.cosmeticary.com/) en over de winkel van Shue Umera en een winkel waar je je eigen parfum kunt samenstellen. Hoe gaaf is dat?

14.00-15.15 : lunch bij The Bistro
The Bistro ligt ook aan de Wapper, maar dan op nummer 1, aan de grote fontein. Ik heb net even de menukaart op hun website bekeken, en ik twijfel tussen de wrap met scampi's en de foccacia met tonijnsteak! yummy yummy!! We zijn natuurlijk moe van al dat geshop dus hier kunnen we even bijkomen, gezellig kletsen en elkaar onze aankoopjes showen. Na de lunch zijn we weer volledig bijgetankt en helemaal klaar voor het tweede shopgedeelte!

15.15 - 18.00: MORE SHOPPING!

18.00 - ???: Hapje & Drankje
Rond zessen zullen een aantal meiden weer richting huis gaan. Het is natuurlijk een supervermoeiende (maar supergezellige) dag geweest en kan me voorstellen dat je pijnlijke voetjes hebt en naar je eigen bank verlangd :) of dat je een andere afspraak hebt.

De overgebleven diehards kunnen onderling ergens in de stad een hapje en/of een drankje doen zodat ze met een goed gevuld buikje aan de terugreis beginnen en er gelegenheid is om nog meer met elkaar te praten!

Details volgen later nog! Meer info en vragen over meerijden en samen treinen vind je op het forum.

until next time
~Serena Verbon