woensdag 1 april 2009

just a note

jeetje wat een eer dat een TSG klantje genaamd Demi (Demi, bedankt!) een superlieve review heeft ingestuurd naar Girlscene! Demi je bent de beste! Ik vond dat ik je naam ook even eervol (in grote kleurrijke letters) moest vermelden hier. En het leuke is dat je helemaal uit jezelf met het idee kwam en het initiatief had genomen, ik vind het echt super meis en om je enthousiasme te bedanken wil ik je uitnodigen om voor €10.00 te shoppen in onze webshop, want dat heb je echt verdiend. Ik weet dat je het niet van me verwachtte, want je hebt geen "voor wat hoort wat" mentaliteit, dus hopelijk komt het als een leuke verrassing en wil je het aannemen. Ik zie je bestelling wel verschijnen :D

Verder zijn vanaf vandaag de vaste verzendtarieven ingegaan. Ook voor binnen Europa (vooral BelgiĆ«) heb ik nu een vast verzendtarief die ik heb vastgesteld op € 2.75. Het valt me trouwens op dat Belgische meiden vele malen meer in hun winkelwagentje plaatsen dan ons zunige Nederlanders haha! Belgische bestellingen zijn gemiddeld 2 x zo groot. Hoe komt dat toch? Anyways, mij hoor je niet klagen hoor. I heart Belgjes! Maar dan vooral om hun schattige accentje natuurlijk ;)

Vandaag heb ik mijn pakje binnen gekregen van J-Cosmetics. Yaaay! Maar liefst 4 lieve potjes met prachtige intense en kleurrijke M.A.C. pigments, schattig verpakt in een organza zakje en een klein persoonlijk briefje erbij. Awww echt lief! Ik maak zo snel mogelijk foto's en swatches voor op mijn blog. Heb natuurlijk vast mijn vinger in de potjes gedoopt (kon het niet laten) en wow wat prachtig allemaal! Ik kan niet wachten om het uit te proberen...Jasmijn bedankt!

Genoeg gekletst, ik zal de laatste 2e bevestigings mails versturen aan de klantjes van vandaag, en dan hoppa mijn bedje in, want het is alweer de hoogste tijd!

Until next time
~Serena Verbon