dinsdag 3 maart 2009

TSG newsflash

De enquetevraag van afgelopen week :
"welke nieuwe lip butter balm moet er komen?"

Er werd in totaal 109 keer gestemd en je mocht dit keer meerdere keuzes aanvinken. Van alle stemmen ging meer dan de helft voor een zoetfruitige balm met kersen, gevolgd door de tropische kokos balm. Deze twee keuzes waren duidelijk het meest populair! Ongeveer een kwart van de stemmen ging naar koffie en een kwart naar ananas.

Superhandig deze enquête want hierdoor wist ik naar welke Lip Butter Balm flavours het meeste vraag was . Ik ben een paar dagen geleden begonnen met het maken van nieuwe balms in Cherry Pop en Coco Loco :


Cherry Pop: een mooi roze kleurtje!


Coco Loco: met extra virgin coconut oil

Ze staan inmiddels op mijn site onder Lip Care.

Ook staat onze nieuwe Solid Lotion Bar in Coconut Cream eindelijk op de site (onder Body Care):


De nieuwe Shampoo Bar is te vinden onder Hair Care:


Het voorjaar breekt weer aan! Huizen worden schoongemaakt en opgeruimd en iedereen begint spontaan in hun tuin te graven en te woelen, onkruid wordt gewied, blaadjes worden geharkt, gras wordt gemaaid en bomen worden gesnoeid. Kortom: vieze modder handjes met lágen aarde onder de nagels. Oplossing: onze nieuwe Gardeners Grit Soap! Speciaal ontwikkelde zeep die een lekkere frisse citrusgeur achterlaat op je handen, en bovendien door de extra hoeveelheid scrub het aarde flink goed van je handen haalt. Het bevat verder ingrediënten die je handen verzorgen en verzachten zodat ze niet droog aanvoelen (zelfs niet na een paar keer wassen, als je de hele dag in je tuin bezig bent). Ik denk dat de meeste lezeressen van mijn blog niet into tuinieren zijn maar welicht is dit een uitstekend kado voor iemand die je kent die dat wel is. Je weet wel, je ouders, je grootouders, je collega van wie je altijd zelfgekweekte aardbeitjes krijgt, die vriendelijke buurman die je stekkies geeft of misschien wel je oom met zijn groene vingers. Te vinden onder Specialty Soaps:


Onder Facial Care hebben we een heerlijke milde 95% olijfzeep toegevoegd genaamd Oh Olive! Mild in gebruik, vochtvasthoudend, ongekleurd en ongegeurd dus zeer geschikt voor het gezicht. 100% olijfzeep noemen ze Castille zeep. Nadeel van deze Castille zepen is dat echt voor geen meter schuimen, hun schuim is heel fijn en slijmerig. Wij hebben daarom gekozen voor een 95% olijfzeep, de overige 5% bevat namelijk oliën die zorgen voor net dat beetje extra schuim wat deze zeep (volgens ons) prettiger maakt in gebruik:


Verder zijn er nog een aantal zepen toegevoegd onder Handmade Soaps:

Lavender Bouquet: geur van lavendel velden in de Provence en versierd met gedroogde lavendelbloemetjes uit eigen tuin.


Fruit Smoothie: Tropische vruchtengeuren van o.a. papaya, yuzu en mango


Banana Drama: geen schoonheidsprijs maar wél een hele fijne zeep met de geur van gebakken pisang (banaan in het Indonesisch)!! Hier zit echt bananenpoeder in.

Momenteel liggen de volgende zepen te drogen:
* Victorian Rose (nieuwe batch)
* Glorious Soap (nieuwe batch)
* Acacia Honey (zeep met echte Acacia honing en aroma)
* High Tea (op natuurlijke wijze gekleurd met klei)
* Strawberry Shortcake ( fruitig zoet!)
* Almond Biscotti (ruikt naar gevulde koeken yumyum)
* Vanilla Wood (kruidige houtgeur met een vleugje zoete vanille)
* Circque du Soleil (andere geur zeep maar ook met bolletjes)
* Oatmeal Milk & Honey (geitenmelk zeep)
* Calendula Petals (geitenmelk zeep)

Ook is mijn blog maar liefst twee keer uitgekozen voor de Unique & Chic award door Kim van Hug-A-Tree! en Evelien van Miss Evie. Whoo whoo! Dank jullie wel dames. Ik voel mij zeer vereerd. Dit is de award:


Tadaaaaa! De enige echte Unique & Chic award.

Er zijn ook regels aan verbonden las ik, zo moet ik de award showen op mijn blog (nou bij deze dus) en doorgeven aan minstens 10 andere bloggers die het volgens mij verdienen. Dat doe ik met liefde alleen...de meeste blogs die ik bezoek hebben er al eentje gekregen. Er zijn wel andere blogs die ik vaak bezoek en die ik jullie niet wil onthouden. Ze krijgen mega veel respons dus ik zal het hun nog wel laten weten...maar of ze het ook lezen...?

* RiceBunny
* Community Channel (hele grappige video blog)

Verder ontdekte ik net een handige beautyblogverzamelblog van Kim:
* Kim Persoonlijk

En ontdekte ik een nieuw beauty blogje van een trouw klantje van TSG, en bovendien een superlieve meid, Alana. Ik heb haar al een paar keer in het echt mogen ontmoeten als ze spulletjes kwam ophalen. Volgende keer moeten we maar eens shoppen (voor zover dat mogelijk is in Houten) op het Rond ok? Aan haar schenk ik de award als soort van starters encouraging award!
* Beautyholic

Untill next time..
~Serena Verbon