zondag 23 oktober 2011

People change

De Lita's van Jeffrey Campbell zijn schoenen die je of geweldig vindt of afstotelijk. Ik behoorde tot die laatste groep. Wat een ondingen! Ze zijn groot en lomp en absoluut niet flatteus. Toen Larissa en Tara ze wilde hebben ging ik ze plagen. 'Haha, waarom zou je die lompe klompen aan je voeten willen hebben!'. Maar zoal de titel jullie misschien al een vermoeden heeft gegeven: ik wil ze nu ook.Vroeger wilde ik niets eten met koriander. Ik vond het echt niet lekker. Nu ben ik er dol op! Groene thee en munt thee vond ik ook maar niets. Nu drink ik niet anders. Smaken verschillen, maar mensen ook en daarom kunnen smaken in de loop der tijd veranderen. Gedurende het jaar 2011 ben ik langzaam omgeslagen wat betreft mijn mening over Lita's.

Hoe meer leuke outfits ik via lookbook.nu tegenkwam met deze afstotelijk grote schoenen, hoe leuker ik ze vond. Stiekem wilde ik ze ook, maar dat kon ik natuurlijk niet meer tegen Larissa en Tara zeggen nu ik ze er mee had geplaagd. Twee maanden geleden gaf ik voorzichtig toe dat ik ze toch niet zo heel erg afschuwelijk meer vond. En vorige maand deelde ik mee dat ik ook even online heb gezocht naar Lita's. Tja, nu was het hun beurt om mij te plagen en uit te lachen. "Ja hoooooor, Sereen! Nu ineens wil je ze ook! Eerst ons uitlachen en nu ben je ineens fan. Hahaha!'.

What can I say? People change!Onderstaande outfits heb ik via lookbook.nu en laten zien hoe goede Lita's te combineren zijn. Met skinny jeans, met een legging, onder een wijd uitlopende broek, of wijde broek, of onder een rok, jurk, gecombineerd met een short, een minirokje, met kniekousen, panties, blote benen, alles! De Lita's maken elke outfit instant fashionable als je het mij vraagt! Maar goed, hier is een fan aan het woord. Ik kan me ook nog heel goed indenken dat jullie de Lita's absoluut niets vinden hoor. Hehe :-)

Ik vertrek zo met Larissa en Tara naar een winkel/marktplaatsverkoper die Lita's verkoopt in zwart leer en taupe suede. Ik denk dat ik voor de taupe ga (zoals op de foto hierboven). Ik hoop dat ze passen, lekker zitten en lekker lopen, dat is natuurlijk ook nog maar de vraag. 

People change. Mee eens? Heb jij ook wel eens gehad dat je iets eerst afschuwelijk vond en later vond je het juist helemaal geweldig?

Until next time,
Serena Verbon

Follow me on Facebook, YouTube, Bloglovin & Twitter