vrijdag 28 oktober 2011

How-to: Last Minute Halloween Kostuum

Maandag is het Halloween, dus grote kans dat jij dit weekend ergens een Halloween feestje gaat crashen! Maar, je hebt geen kostuum. En eigenlijk ook geen inspiratie. Of geld. Of een feestwinkel in de buurt. What to do? Geen nood. Serena brengt jullie tips.

Als je een feestwinkel in de buurt hebt raad ik je als eerste aan om daar heen te gaan. Je vind er heel veel spullen waar je instant inspiration van krijgt! Mocht het niet zo zijn dan kun je altijd nog langs de speelgoedwinkel voor een kinder prinsessen kroontje. Die past jou ook heus wel! Voor een paar euro scoor jij een prachtexemplaar met fonkelende roze en rode edelstenen.


Draag je haren los of mooi ingevlochten, schuif het kroontje op je hoofd en trek het mooiste romantische jurkje aan die je in je kast hebt hangen. Draag glitterige make-up en knoeperts van nepwimpers waar je de hele avond mooi mee staat te wapperen en voila, you're a real princess! 


In het bezit van Minnetonka's? Trek ze aan in combinatie met kleding in aardse tinten (bruin, olijfgroen, camel) en bind een touwtje rondom je hoofd. Combineer het met veren oorbellen of hang gewoon wat veren in je haar of aan het touwtje. Naturel make-up en je bent er klaar voor. Jij bent vandaag Pocahontas! Of Hiawatha, wat jij wil.


Bij de H&M verkopen ze deze leuke haarband, met kattenoortjes in luipaardprint, voor €4,95. Dress all black met luipaardprint details (een riem, sjaaltje of pumps), schuif dit haarbandje in en maak je vampy op. Zet je ogen zwaar aan met winged oogschaduw en cateye eyeliner en kleur je lippen lekker rood. Of, maak je op zoals ik in deze video. Of zoals in deze. Even serieus, als jullie mijn site niet zo heel lang volgen moet je echt even op die laatste link klikken, kan je lachen...Overige ideeën:
- Trek je wijd uitlopende jeans aan met een goedkoop wit shirt (Zeeman). Teken een smiley face op het shirt met een watervaste stift, draag een band rondom je hoofd en schuif wat bloemenspeldjes in je haar. You're a hippie!

- Smeer een hele tube zelfbruiner over je gezicht uit, dik het geheel nog wat aan met de donkerste bronzer die je kunt vinden en maak een levensgrote 'poof' op je hoofd. Trek pumps aan die minstens 3 maten te groot zijn, draag minstens 4 push-up BH's en draag je kleinste en strakste kleding. Het liefst de kleding van je 12 jarige zusje. You're Snooki van Jersey Shore!

- Trek een witte lange jurk aan en draag je lange donkere haren half over je gezicht. Laat iemand een emmer water over je heen kieperen. You're The Ring girl! 

- Trek een blouse aan met een giletje, draag je haren in twee staartjes, een rokje met kniekousen. You're a naught, naughty schoolgirl!

- Bind een Baby Born pop aan je achterste vast met een touw ofzo. You're a babysitter! Get it. Baby. Sitter. What? Too lame?

Als jullie een Halloween feestje hebben wens ik jullie vast heel veel plezier! Ga ook zeker inspiratie opdoen op YouTube. Tik in de zoekbalk 'Halloween tutorial' en je vindt er genoeg! Met make-up kun je echt al heel veel doen, je hebt dan eigenlijk niet eens persé een kostuum nodig. Als jullie nog aanvullende budget/lastminute kostuums weten, deel ze bij de comments please! Sharing is caring.

Enjoy and good luck!

Until next time,
Serena Verbon

Follow me on Facebook, YouTube, Bloglovin & Twitter