maandag 24 oktober 2011

Guerlain - Holiday 2011 Vol de Nuit Collection


Speciaal voor kerst brengt Guerlain een speciale limited edition collectie uit genaamd Vol de Nuit, geïnspireerd op het gelijknamige parfum uit 1933. Het is een mysterieuze collectie bestaande uit de kleuren van de hemel bij nacht, inclusief een schitterende (glitterende) sterrenhemel. Het gezicht van deze collectie is het prachtige Russische model Natalia Vodianova.


Hieronder een aantal sfeerfoto's:

Vanaf nu volgen mijn eigen foto's.

Hieronder heb ik een gedeelte van de collectie op de foto gezet, bestaande uit:

- Perles de Nuit - multifunctionele pareltjes - €47,48
- Vol de Nuit - geparfumeerd bodypowder - €72,75
- Parure de Nuit - highlighter en blush - €55,57
- Les Ombres de Nuit - oogschaduwpalette - €51,53
- Rouge Automatique in Nuit d'Amour - €33,34
- Rouge G de Guerlain in Bianca - €39,90


De doosjes van deze collectie zijn zowel aan de buitenkant als binnenkant schitterend. De binnenkant heeft een leuke zebraprint in turkoois en donkerblauw, geïnspireerd op de originele Vol de Nuit doosjes uit 1933.


De Perles de Nuit zijn een prachtige aanwinst voor je boudoir. Het doosje is erg mooi en nostalgisch om te zien en is gevuld met pareltjes in 5 verschillende kleuren:

- Roze, houdt het licht vast
- Wit, verheldert de teint 
- Goud, weerkaatst het licht 
- Oranje, geeft uitstraling 
- Zilver, voor een vleugje glinstering

Ga met een kwast over alle pareltjes heen en breng het aan op je gezicht voor een stralende, heldere en subtiele shimmery finish.


De flacon Vol de Nuit is gevuld met schitterend geparfumeerd poeder. Het is heel glittery en shimmery en staat prachtig op het decolleté.

"Dit luchtige en zijdezachte poeder, zo licht als een droom en zo helder als sterrenstof, hult de huid in een sluier met geïriseerde glans. De universele en sensuele lichtroze tint is doorschoten met zilverkleurige en blauwgroene parelmoerdeeltjes die het gezicht, het lichaam en het haar bezaaien.

Een lichte druk met de vingertoppen op de peer verstuift een poeder met de geur van chypre- en vanillenoten getrouw aan die van Vol de Nuit waarvan het energieke overheersend groene en houtachtige akkoord wordt verzacht door vanille en iris... De make-up en de geur versmelten tot één ultiem schoonheidsgebaar."


Parure de Nuit is een highlighter en een blush. Om het als highlighter te gebruiken ga je met je kwast over het hele palette heen, maar om het als blush te gebruiken ga je met je kwast schuin over het palette heen, zodat je alleen de veren raakt. Onderin het doosje bevindt zich een mooi groenblauw kwastje van zachte geitenharen. Normaal ben ik geen fan van bijgeleverde kwasten, maar deze is echt perfect en lekker zacht! Parure de Nuit geeft een zachte subtiele shimmer op het gezicht, very pretty!


Op onderstaande foto heb ik zowel Vol de Nuit, de pareltjes en de highlighter aangebracht. Vol de Nuit is echt glittery, de pareltjes geven een subtiele shimmer en Parure de Nuit zit tussen deze twee in. Het is maar net wat je voorkeur heeft, maar persoonlijk ben ik fan van Vol de Nuit. Die heerlijke nostalgische fles is schitterend! Bovendien ruikt het poeder erg lekker en ik ben dol op alles wat glittert!


Les Ombres de Nuit is een prachtig oogschaduw palette bestaande uit 4 nachtelijke kleuren. De linker en middelste kleuren, zilvergrijs, donkerblauw en turkoois, hebben een iriserende finish. De zwarte kleur rechts is matte en kan uitstekend als eyeliner worden gebruikt. De kleurencombinatie vind ik erg mooi. De pigmentatie is 'ok'. En dan nu de lipproducten! Allereerst wil ik het hebben over het systeem van de Rouge Automatic. Dit is gewoon high-tech eerste klas! Ik voel me helemaal Inspector Gadget wanneer ik deze lipstick aanbreng, want deze lipstick lijkt wel een secret weapon. Hieronder heb ik met foto's uitgebeeld hoe het te werk gaat. Zodra je het knopje met de 'G' naar beneden schuift klapt de bovenkant open en komt de lipstick tevoorschijn. Vernuftig! De kleur Nuit d'Amour is een verleidelijke donkere bessenrode kleur  en bevat mooie rode shimmers. 


Een ander vernuftig design is de huls van de Rouge G de Guerlain. Ook deze lipstick heeft een erg hoog Bond 007 gehalte. Of Totally Spies, de keuze is aan jou. De huls ligt zwaar en luxe in de hand, I like that! Zodra je de dop van de huls aftrekt klapt de huls open en komen er 2 spiegels tevoorschuin. De dop blijkt nu ineens geen dop, maar de huls, waar je de lipstick uit kunt draaien.

De kleur Bianca is een glanzend rozerood. De finish is transparant, maar de kleur kan opgebouwd worden tot een dekkende kleur. Het is een frisse en verleidelijke kleur die schitterend staat bij de kleuren uit het oogschaduw palette.


De swatch hieronder laat de kleur Nuit d'Amour zien (boven) en Bianca (onder).


Ik vind deze collectie van Guerlain werkelijk waar schitterend! Elk product is echt een pronkstukje in je toilettas, badkamer of boudoir. Alles is tot in de puntjes uitgewerkt, alles klopt. Van alle high end merken die ik voorbij heb zien komen is Guerlain toch wel een topper, met die supersonische lipstick hulzen. Ik ben onwijs fan van Guerlain's bronzers, maar ook hun highlighters en lipproducten zijn zeer de moeite waard. De Vol de Nuit collectie is te koop vanaf 5 november 2011. 

Until next time,
Serena Verbon

Follow me on Facebook, YouTube, Bloglovin & Twitter