woensdag 26 oktober 2011

Bezoekers Tip: Primark Organizer

Van de week kreeg ik enthousiast bericht. Zo enthousiast dat de woorden van het scherm afspetterden, alsof het volledig met capslock en uitroeptekens was geschreven! Lezeres Fonghwa had bij de Primark geshopt en kwam thuis met onder andere een handige sieraden organizer. Thuis bedacht ze dat de organizer niet alleen handig is voor sieraden, maar ook voor beauty stuff!And the best part? Deze organizer kost slechts €4! And even better, het ding is knallend paars/roze! De organizer hang je simpelweg aan een spijkertje, aan de deur, aan een kapstok, of in je kast door middel van de kledinghanger. Het bevat 16 kleine vakjes boven en 8 grotere vakken onderin.Je kunt er van alles in bewaren. Sieraden, kantoorartikelen, beautyspullen of zoals Fonghwa heeft gedaan, nail art stuff! Dit is hoe ze haar nail art spullen normaal gesproken bewaarde, in een plastic bak:En dit is hoe ze haar nail art en nagellak stash heeft opgeborgen in de organizer:


Haar favoriete lakjes heeft ze netjes bovenin gestopt;


En de accessoires en nail art benodigdheden heeft ze in de grotere vakken onderin gestopt;


Mocht je zo'n grote stash nagellak hebben als die van mij, dan zijn deze organizers weliswaar handig, maar natuurlijk veel te klein. Maar, mocht je een kleinere stash hebben of alleen je favoriete lakjes snel voor het grijpen willen hebben, dan is deze Primark Organizer een goede uitkomst! 

Ook voor andere beautyspullen (denk aan je everyday make-up) is het een handige manier van opbergen. Hang het naast je spiegel en stop er beautyspullen in die je elke dag gebruikt. Je haarborstel, foundation, favoriete blush en oogschaduwpalette, wat kwasten... Ideaal!

Deze organizer is momenteel te koop bij Primark voor slechts €4. Dankjewel Fonghwa voor het delen van deze slimme budget tip! Beautylab.nl is trots met zulke enthousiaste lezeressen als jij!

Mocht je dit lezen en ook een slimme tip hebben voor Beautylab lezeressen, schroom dan niet om mij te mailen of om je tip achter te laten in een comment. Sharing is caring!

Until next time,
Serena Verbon

Follow me on Facebook, YouTube, Bloglovin & Twitter