maandag 19 september 2011

Update: Beautylab Event

Yes! Hebben we er al zin in? Aanstaande zondag gaat het gebeuren, het Beautylab Event 2011. Na de klik vinden jullie alle details wat betreft het event en worden al jullie vragen beantwoord. Ik geef nog niet te veel prijs...het moet wel een klein beetje een verrassing blijven natuurlijk! ^^

De locatie, hoe kom je er? 
Het event wordt gehouden in een grote zaal midden in het centrum van Utrecht me stadsie, aan het graggie. Het adres: Trianon Zalencentrum, Oudegracht 252, 3511 NV Utrecht.

Kom je met de auto dan kun je je auto in diverse parkeergarages zetten. De dichtstbijzijnde is Springhaver, die ligt aan de Strosteeg. Je kunt ook een gokje wagen en hem aan de Gracht parkeren, als er plek is. Ik durf het niet met zekerheid te zeggen, maar op zondag is het geloof ik gratis. Maar goed, vind maar eens een plekkie! Je auto kun je ook voor een dagtarief van €10 bij het station parkeren, dat is misschien nog goedkoper, maar vanaf daar moet je nog wel zo'n 10 minuutjes lopen.

Lopen vanaf Utrecht CS: Loop richting de stad, dus Hoog Catharijne over, maar ga bij de Didi naar rechts. Je loopt nu langs De Tuinen, Etos, Albert Heijn, de Chinees, gaat de klapdeuren door en dan met de roltrap omlaag. Je gaat naar links en steekt het grote kruispunt helemaal over, vervolgens ben je op het Mariaplein. Loop langs Stairway en ga rechts, je loopt langs Konichi Wa en State of Art, ga rechtdoor richting Springhaver. Loop net zo lang tot je het Springhaver theater ziet, ga daarna linksaf de Haverstraat in. Steek de Gracht over met het bruggetje, ga naar rechts en na een tijdje zie je Trianon aan je linkerhand liggen! Het is 10 minuten lopen. De steentjes in Utrecht zijn echt killing voor je hoge hakken, dus trek ze pas aan vlak voordat je naar binnen gaat, anders sloop je ze.

klik voor groter beeld


Waar blijven de kaartjes?
Ik stuur jullie geen kaartjes op, want ik werk met een gastenlijst. De lijst is gerangschikt op alfabetische volgorde op basis van je achternaam. Als het goed is heb je een mail gekregen waarin staat dat we je betaling hebben ontvangen, zo niet, neem dan even contact met me op via starpede@hotmail.com, dan kijk ik het voor je na. Belangrijk: neem een geldige legitimatie mee! Alleen op deze manier kunnen we de gastenlijst checken en je binnen laten. Heb je een extra kaartje gekocht voor een vriendin, geef dan haar naam nog even door.

Er zijn geen kaartjes komen te vervallen, dus de meiden van de wachtlijst moet ik helaas teleur stellen :(

Wat kan ik verwachten?
De deuren openen vanaf 12u en het event duurt tot 17u. Bij binnenkomst kunnen jullie je jas ophangen bij de (onbewaakte) garderobe en jullie goodiebag in ontvangst nemen. Er staat een leuk welkomstdrankje op jullie te wachten en een tafel vol met lekkers, verzorgd door TricknTreats.nl. Mijn moeder en zusjes zorgen ook voor een hele mooie, zoete verrassing! Zorg dat je op tijd bent, want om half 1 houd ik een openingswoordje. 

Vanaf 1 uur start het spel, wat met een korte pauze tot 2 uur zal gaan duren. Jullie worden in groepen verdeeld en het winnende groepje wint een Think Pink Hatbox van Lush, t.w.v. €76,95! Elk persoon uit het groepje wint zo'n pakket, dus jullie moeten echt je best doen om te winnen, wil je zo'n mooi pakket willen bemachtigen!


Dresscode
De dresscode is PINK! Dus doe je best om zo veel mogelijk in het roze te komen. Dat mag heel subtiel, maar de mooiste, origineelste, grappigste of meest roze outfit wint tevens een Lush Think Pink pakket! PINK! is tevens een artiest en een lijn van Victoria's Secret, ook hier kun je aan denken. De dame die zich het meeste uitleeft wat betreft het thema wint.

Verder...
Na het spel zijn er talloze activiteiten en demonstraties voor jullie te doen. Zo staat Angel er met haar spullen van The Beauty Bakery en Christine met haar spullen van PrettyPlease.nl. Neem dus wat contant geld mee zodat je daar eventuele leuke beautyspulletjes kunt kopen!

Caroline van indewatten.com staat er om jullie te informeren. Ze krijgt een hoekje waar jullie al je beautyvragen op haar af kunnen vuren, maar dan met name gericht op de ingrediĆ«nten van jouw favoriete beauty artikelen. Neem dus je pot creme mee als je wil weten wat er nu precies in zit en wat het wel of niet doet voor je huid. Alle 'lastige' vragen over ingrediĆ«nten zal Caroline zo goed mogelijk proberen te beantwoorden voor jullie. Bedenk van te voren al iets interessants om te vragen dus!

Er zal een catwalk aanwezig zijn en een professionele fotografie opstelling, om een prachtfoto van je te maken, gesponsord door i-supermodel.nl. Ook nemen zij een visagiste mee, voor de nodige touch-ups.

Er komt een make-up ruil hoekje, waar jullie je meegebrachte make-up kunnen ruilen tegen de make-up van andere bezoekers.

Er zal een demonstratie worden gegeven met het gebruik van losse pigments en jullie krijgen dan een sample potje kado. Meerdere potjes kunnen gekocht worden voor een heel klein prijsje van €1,75 per stuk, of 3 voor €5.

Er zijn nog een aantal andere dingen die ik wil regelen, maar geen idee of dat nog gaat lukken! Zelf wil ik ook wel graag een activiteit doen, maar weet nog niet zo goed wat.

Neem in elk geval je camera mee en fotografeer en film er op los! Kom op je mooist, we gaan er een topdag van maken! Ik heb er zin in! Jullie ook? :-)

Until next time,
Serena Verbon