vrijdag 2 september 2011

Final Update: Philips Lumea

Vandaag de allerlaatste update over de Philips Lumea. Zoals jullie weten test ik dit handige thuisapparaat nu meer dan een maand en ik heb hem zowel op mijn oksels, armen en benen getest. Zei ik daar armen? That's right.Bij mijn vorige update gaf ik al aan dat ik ontevreden was over mijn behaarde armen en dat ik ze liever zou scheren. In het verleden heb ik dit wel eens eerder gedaan, maar dan kwamen er na 2 dagen al lichte stoppeltjes doorzetten en na een week had ik hele gekke sprieterige haartjes uit mijn armen steken: not sexy.

Nu ik de Philips Lumea in huis heb durfde ik het wel weer aan. Ik heb mijn armen wederom geschoren en vervolgens behandeld met de Lumea. Nu, na een week, komen er lichte stoppeltjes door vergeleken met de stoppels die ik normaal gesproken na 2 dagen al zou hebben. Ik blijf lekker door flitsen en hopelijk blijven ze dan steeds langer weg. Als ik straks 1 keer in de 2 weken mijn armen hoef te scheren heb ik daar vrede mee. Het is even een klusje, maar dan heb je ook wat en dan hoeft het een hele poos niet meer. Ik zit de hele tijd aan mijn armen te voelen, eindelijk zijn ze zo lekker glad en zacht! Het staat veel mooier zo.


Veel meiden willen weten of haren voorgoed wegblijven met de Philips Lumea. Belangrijk om te weten is dat permanente ontharing niet bestaat, zelfs niet bij de schoonheidsspecialist. Net als met harsen zullen de haartjes wel steeds langer wegblijven hoe langer je Lumea gebruikt. Je herhaalt de flitsbehandeling eenmaal in de twee tot vier weken (vaker heeft geen zin) om de huid zijdezacht te houden.

De prijs is ook voor velen een issue, want de Philips Lumea kost 499 euro. Hoewel dit meer kost dan bijvoorbeeld een scheermesje is het het geld dubbel en dwars waard. Er hoeft niets vervangen te worden (zoals bij andere producten), dus je kunt Lumea jarenlang gebruiken zonder extra kosten. Een professioneel resultaat maar dan wel betaalbaar.

Gelukkig krijgen jullie maar liefst 100 euro korting op de Philips Lumea wanneer je deze aanschaft tussen 1 september en 9 oktober. 100 euro! Dan komt 'ie dus op 399 euro en dat klinkt al een heel stuk aantrekkelijker.

Ik ben tevreden over de Lumea, omdat het apparaat in eerste instantie gewoon werkt en doet wat 'ie moet doen. Daarnaast is het fijn om IPL in je eigen tijd te doen. Je hoeft niet speciaal afspraken te maken bij een salon. Het is pijnloos, effectief en op de lange duur scheelt het je zee├źn van tijd en uiteindelijk ook geld. Ik vind het apparaat zijn geld waard. Als jullie nog meer vragen over de Lumea hebben zal ik ze proberen te beantwoorden.

Ik hoop dat jullie mijn updates van de afgelopen tijd nuttig hebben gevonden! Dit was gewoon even een update tussendoor, om 3 uur komt er weer een nieuwe artikel op Beautylab online.

Until next time,
Serena Verbon