woensdag 10 augustus 2011

Filmpje: Brilliant Basics #1

Vandaag heeft mijn zusje Tara een filmpje voor jullie in elkaar gezet waarin ze hetzelfde basic kledingstuk combineert in 6 verschillende fashionstyles. Ze heeft maar liefst 3 uur (!) zitten editten, echt super lief!  Dit is het eerste deel van de serie 'Brilliant Basics' met haar geliefde zwarte high waisted short. Enjoy!

  

De allerbeste aankopen zijn de kledingstukken die met bijna alles te dragen zijn. Eindeloos mixen en matchen, tijdloos en comfortabel, dat zijn Brilliant Basics. Een van de Brilliant Basics is de zwarte high waisted short, in mijn geval die van de H&M. Deze short zit enorm comfortabel, hij zit als gegoten en heeft lekker veel stretch. En de prijs is natuurlijk zoals we van de H&M gewend zijn lekker budgetproof. Het mooiste is dat deze short op vele manieren gedragen kan worden. In het filmpje hieronder laat ik 6 verschillende stylen zien waarmee je deze short kan dragen:De outfits kunnen gedragen worden met vestjes en een panty voor als het wat kouder is. Het filmpje is gewoon voor jullie inspiratie en om te laten zien hoe belangrijk en onmisbaar een basic kledingstuk eigenlijk is. 

Als er suggesties zijn voor de Brilliant Basics serie, vertel me dan graag bij de comments welk kledingstuk jullie graag gecombineerd willen zien voor een volgend filmpje :)