vrijdag 1 juli 2011

HotSpot: CafeNoir (+ win een designer sunglasses)


Dit is de eerste keer dat ik een winkel in de spotlight zet, maar er komen zeker meer HotSpot artikelen waarin ik jullie kennis laat maken met mijn favoriete stores. CafeNoir is een prachtige winkel in het centrum van Huizen, een gezellig dorp midden in het Gooi. Je vindt CafeNoir op de hoek van de Achterbaan op nummer 40, maar ze hebben ook een hele mooie webshop. Klik verder voor een sfeerimpressie van de winkel en de winactie, want van CafeNoir mag ik maar liefst 2 hele gave Bikini Kill zonnebrillen weggeven van het merk Sabre.




Een tijdje terug ontdekte ik het merk Sugarhill Boutique en ik kwam erachter dat ze dit merk verkochten in CafeNoir te Huizen. Omdat Huizen slechts een half uurtje rijden is vanaf Houten trok ik mijn moeder in de auto en scheurden we linea recta richting het Gooi.

De winkel zit in een ouderwets pand op de hoek van de Achterbaan, midden in het centrum. Het is te herkennen aan de mooi gedecoreerde etalages, de roze wapperende vlag die uithangt en natuurlijk aan de leuke producten die gezellig buiten staan uitgestald. Het nodigt je meteen uit om naar binnen te gaan om te ontdekken wat deze winkel nog meer voor leuks te bieden heeft.

* Het is alweer een paar maanden terug dat ik deze foto's heb gemaakt, dus het zou kunnen dat niet alle gefotografeerde items nog te koop zijn in de winkel. Ook had ik hier mijn nieuwe camera nog niet, dus de foto's zijn helaas van een iets mindere kwaliteit.





Eenmaal binnen wist ik even niet waar ik moest kijken. De winkel is ontzettend leuk ingericht, als een soort huiskamer, heel stylish, gezellig, huiselijk maar ook heel trendy. Alle artikelen liggen mooi uitgestald, maar omdat er prijsjes opstaan weet ik dat ze te koop zijn. Het is net een groot verzamel kabinet aan mooie spullen, maar niet op een rommelige manier. Het is er heel sfeervol.




Naast leuke living artikelen (decoratieve beeldjes, lampen, windlichtjes, kommetjes, bekers, schalen, kaarsen, poefjes, banken, bijzettafeltjes, etc.) verkoopt CafeNoir voornamelijk kleding en accessoires. 

Cute T-shirts

Mooie sjaaltjes (ik heb die regenboogkleurige met luipaard


de mooie houten kassa

dochtertje van de eigenaars, ze was een beetje verlegen

CafeNoir verkoopt hele leuke schoenen! Mooie laarzen, sandaaltjes, high heels en merken zoals Minnetonka en Uggs


mijn geliefde Sugarhill Boutique sandaaltjes!

Achterin de winkel is een leuke zithoek waar de eigenaresse wachtende ouders, vriendjes of vriendinnen een kopje thee en een plekje in de geweldige ouderwetse leunstoelen aanbiedt. Vanaf de stoel heb je een prima zicht op de paskamers en kan je commentaar leveren terwijl je relaxt. Ideaal!



Het interieur van de paskamers wordt bijna elk jaar gerestyled (de eigenaars zijn dol op decoreren). Dit maal zijn de hokjes behangen met een Chinese print en een uit hout gesneden kapstok. Het spiegeltje is in barok style (een grote spiegel bevindt zich buiten de pashokjes).


Bij de kassa zijn mooie sieraden en accessoires te vinden. CafeNoir verkoopt o.a. de echte bloemenoorbellen van Kuise Meisjes.


Aan een grote tak hangen allerlei mooie kettingen met inspirational charms en edelstenen hangers.


CafeNoir verkoopt ook deze trendy Sabre zonnebrillen in het model 'Bikini Kill'. Een aparte naam, maar denk eens even in: jij in bikini met deze bad boys op je hoofd is natuurlijk een killer combo! Drop Dead Gorgeous! Sabre is een upcoming (zonnebrillen)merk en alle celebs zijn er dol op! Deze Bikini Kills kosten €100 en ik mag er maar liefst 2 weggeven namens CafeNoir, now ain't that cool! 


Om kans te maken op 1 van de 2 brillen heb je een Facebook account nodig. Meld je aan en ga naar de CAFENOIR HUIZEN Facebook page. Like hun page en tag jezelf in onderstaande foto. Zijn de tags 'vol' of lukt het niet zo goed? Dan kun je de foto gewoon 'liken' om alsnog mee te doen.

CafeNoir heeft een hele leuke en actieve Facebook page die je niet alleen op de hoogte houdt van hun eigen shop, maar over alles op modegebied. Deze actie is exclusief voor BeautyLab.nl fans, dus zorg dat je mijn Facebook pagina ook liked.




Klik hier voor de Facebook page van CafeNoir Huizen en klik hier voor mijn eigen BeautyLabNL page. Deze winactie loopt een maand door, namelijk t/m zondag 31 juli. Na deze datum zal CafeNoir 2 winnaars uitkiezen en die krijgen dan via Facebook een berichtje.

Als je in de buurt van het Gooi woont (of in de buurt moet zijn) dan is een bezoekje aan CafeNoir echt de moeite waard. Te ver weg? Neem dan zeker even een kijkje in de webshop. Je vind er altijd wel iets leuks voor jezelf of als cadeautje. De prijzen variĆ«ren heel erg, sommige producten zijn onder de €10 en weer andere boven de €200, maar over het algemeen is het betaalbaar (verwacht geen H&M prijzen natuurlijk). CafeNoir verkoopt merken die je niet overal tegenkomt, dus als je echt op zoek bent naar iets speciaals moet je hier zeker wezen. 

Ik hoop dat jullie meedoen aan deze leuke winactie! Zelf vind ik de Bikini Kills echt te gek, kon ik maar meedoen! Succes iedereen. Binnenkort meer HotSpots!

Until next time,
Serena Verbon