maandag 13 juni 2011

Handige Beautyhulpjes

Handige beautyhulpjes, I love it! Soms zijn de hulpjes speciaal ontwikkeld om ons leven als beautynista gemakkelijker te maken, maar soms zijn huis-, tuin- en keukenspullen (of kantoor artikelen) net zo handig. Lees verder om erachter te komen welke artikelen ik als de meest handige beautyhulpjes beschouw.


Reinigingshulpjes! Ze maken het reinigen leuker, dieper en beter. Het achterste apparaat van Olay kocht ik in New York, deze roteert automatisch. Het komt op hetzelfde neer als het borsteltje van The Body Shop (rechts op de foto), deze moet je handmatig (dus zelf) roteren. Het linker dingetje is van L'Oreal en hoort bij een facewash.Het rubberen elastiekje. Krijg je een flesje nagellak niet open (want: vastgekoekte nagellak aan de binnenkant van de dop), wikkel er een postbode elastiek omheen, draaien en voila! Je flesje is open. Het rubber zorgt voor betere grip waardoor het makkelijker is je flesje te openen.

Nagellak remover dispenser. Dit ding is heel erg handig! Klap het deksel open en druk het watje op de dispenser om er nagellak remover uit te pompen. Op deze manier heb je slechts 1 hand nodig om nagellak remover op een watje te krijgen, scheelt weer gedoe. Ook loop je minder risico om je gelakte hand te verpesten doordat je die nu niet nodig hebt. Deze dispenser is van Konad en kocht ik via Enchantra.eu.

Nagelborsteltje. Vuil onder je nagels verwijder je het liefst met een borsteltje in plaats van met je eigen nagels of metalen 'schrapertjes'. Op deze manier maak je het nagelwit niet groter en zullen je nagelbedden (het roze gedeelte) op den duur langer worden, wat er mooier uitziet. Dit was een tip van Angel (van TheBeautyBakery.nl) en haar nagelbedden zijn hierdoor verlengd.


Pincet en wattenstaafjes. Deze hulpjes komen altijd van pas! Met een pincet verwijder je ongewenste haartjes en met een wattenstaafje corrigeer je make-up foutjes. Handig als je eyeliner aan het opbrengen bent!


Een wimperkruller zorgt voor mooie wimpers die omhoog krullen en een visitekaartje zorgt ervoor dat je geen klontjes in je mascara krijgt. Houd het kaartje tegen je wimpers aan en breng mascara aan voor mooie gesepareerde wimpers.


And last but not least, plakband!


Met plakband verwijder je fall-out van oogschaduw of glitters perfect en ook is plakband perfect om een scherpe oogschaduwlijn mee te 'tekenen' voor een cateye/winged eyeshadow look.Ik hoop dat jullie wat aan deze tips en trucs hebben gehad! Wat zijn jullie favoriete beautyhulpjes?

Until next time,
Serena Verbon