donderdag 5 mei 2011

In search of male models!


Mijn getalenteerde nichtje Maren studeert modestyling aan de prestigieuze Artemis Academie en ze is op zoek naar male models voor een fictieve fotoshoot opdracht! De opdracht is een WE Boys fotoshoot in de Cosmogirl en daarom zoekt ze 2 mannelijke modellen. Klik hieronder voor alle informatie. 


Het concept van de fotoshoot is Rock 'n Rebel (zie moodboard hierboven). Maren heeft al de perfecte locatie gespot: vervallen schuren in Lopikerkapel (een klein dorp tussen Nieuwegein en Vianen in).


Voor de shoot heeft ze 2 mannelijke modellen nodig (je hoeft geen professioneel model te zijn) die er leuk en spontaan uitzien en een jongensachtig uiterlijk hebben van rond de 17 jaar. Je mag dus ook jonger of ouder zijn in real life, als je er maar uitziet als ongeveer 17.

De shoot vind plaats op zaterdag 21 mei of zondag 22 mei en zal een dagdeel in beslag nemen, zorg dus dat je op beide data beschikbaar bent. Omdat Maren student is krijgen de modellen niet betaald, maar als vergoeding krijg je wel prachtig beeldmateriaal; een serie van 8 zeer professionele foto's. Leuk voor later of leuk voor je portfolio, mocht je ambities hebben in de modellen industrie.

Mail je pasfoto + bijbehorende maten (lengte, T-shirt maat, broekmaat, schoenmaat) naar passion.inimitable@gmail.com voor vrijdag 12 mei 2011. Op 13 mei mailt Maren de modellen terug die ze heeft uitgekozen voor de shoot. Let op, het gaat hier niet om een echte advertentie die in de Cosmogirl wordt geplaatst, het is puur fictief als schoolopdracht.

Ik zal Maren assisteren op de set en backstage foto's schieten voor de site, zodat jullie een beetje een idee hebben van hoe het er aan toe gaat op zo'n fotoshoot. Hebben jullie meteen leuke eyecandy ;-) Maren en ik hebben vaker samengewerkt, check de vorige fotoshoot hier.

Ben jij iemand of ken jij iemand die uitermate geschikt zou zijn voor deze shoot? Geef jezelf/hem dan snel op! Als vriendin, grote (of kleine) zus of als moeder mag je uiteraard meekomen naar de set. Ik ben heel benieuwd wie het gaan worden!

Until next time,
Serena Verbon