donderdag 19 mei 2011

Geniaal: Heel Condoms!


Eh, wattus? Condoompjes voor je hoge hakken? In feite komt het daar wel op neer, want deze dingen schuif je zo over je naaldhak heen, net zoals je een condoom over een...eh. Jullie snappen het principe. Heel Condoms zijn wat mij betreft DE uitvinding van 2011. Ik kwam gisteren op de officiële website en was meteen enthousiast. Hoe smart ass is dit? Met deze 'hoesjes' geef je een beetje sjeu aan je klassieke pumps zodat ze echte eyecatchers worden. Klik verder voor mijn favoriete modellen.


Sandrysabel Ortiz is mijn nieuwe heldin. Deze knappe 23-jarige Puerto Ricaanse is namelijk de designer en eigenaresse van de Heel Condoms. Haar style is heel uitgesproken want de Heel Condoms zijn verkrijgbaar in diverse prints, kleuren en materialen met veel aandacht voor detail. Denk bijvoorbeeld aan dierenprints, bloemen, veren, parels, strikken, studs en pailletten en stoffen als chiffon, kant, suède en leer. You name it. De kleuren variëren van basic zwart tot knalkleuren als rood, blauw, groen en fuchsia.


Ik vind de Condom Heels totally awesom-o! En het leuke is dat ze niet eens zo gek duur zijn. Prijzen variëren van $20 - 35 wat omgerekend neerkomt op zo'n €14 - 24. Heel Condoms zijn verkrijgbaar via de webshop www.theheelcondoms.com en worden wereldwijd bezorgd (niet schrikken van de muziek die ineens aangaat op de website!).Heel Condoms zien er niet alleen kek uit, ze beschermen je hak ook (vandaar de naam Condoom). Je schuift ze om bijna iedere hak heen (ze passen op elke hak van 5 tot 13 cm) waardoor je je basic high heels omtovert tot een kunstwerkje. Zo kun je lekker mixen en matchen met outfits. Heel Condoms zijn keer op keer opnieuw te dragen, je kunt ze de ene keer om je zwarte pumps schuiven en de andere keer weer om je blauwe. Ook zijn de Heel Condoms heel gemakkelijk om mee te nemen op reis. Ze nemen weinig ruimte in je koffer in beslag en maken het mogelijk om met slechts 1 paar pumps te reizen, maar toch elke dag een nieuwe look neer te zetten.

voor en na

I LOVE THIS IDEA! De onderstaande Heel Condoms zijn mijn favorieten uit de collectie die momenteel in de webshop te koop is:

Red Ribbon $25, Black Feather $35 en Pink Flower $20

Bovenop deze prijzen komt er nog sales tax (btw) wat iets van 5% van het totaal is en de verzendkosten naar Nederland bedragen $12. Met de huidige (gunstige) koers komen de Pink Flowers bijvoorbeeld op €25 inclusief sales tax en verzendkosten. Koop je er meer dan worden de verzendkosten relatief lager. Met deze Heel Condoms lijken je pumps ineens designer pieces, dus ik vind het zeker de moeite waard!

Zijn jullie ook zo enthousiast over de Heel Condoms, or is it just me?

Until next time,
Serena Verbon