donderdag 26 mei 2011

Fake it until you make it


Check deze schitterende foto van Anja Rubik, een bekend fotomodel. Now we're talkin' volume! Ziet ze er niet prachtig en wild uit zo met haar big hairdo? Klik verder om erachter te komen wel geweldig haarproduct ervoor heeft gezorgd dat haar haren zo volumineus rechtop blijven staan...


bron foto

Verrassing! Geen magisch wonderproduct maar doodnormaal knutselspul zorgt ervoor dat Anja's haren recht overeind blijven staan. Kartonnen platen zijn kunstig aan haar haren geclipt, wat niet echt een pretje moet zijn voor haar. Maar who cares, it looks totally awesome! Het is eigenlijk zo eenvoudig dat het geniaal is.

Vanaf de voorkant gezien verwacht je echt geen kartonnen platen op haar achterhoofd, we worden gewoon keihard getrickt. Echt leuk zo'n kijkje achter de schermen. Ik durf te wedden dat stylisten en fotografen nog meer van dit soort trucjes in petto hebben. 

We worden genept bij het leven wat beauty foto's/ads betreft. Valse wimpers, haarstukken en natuurlijk Photoshop. Wat vindt jij daar nou van? Hoort dat er nu eenmaal bij of mag het ook een onsje minder? Wat mij betreft mag het allemaal, maar als het om een advertentie gaat vind ik dat het er op zijn minst bij moet worden vermeldt. Hoe denken jullie daar over?

Until next time,
Serena Verbon