dinsdag 12 april 2011

Wella Pro Series - betaalbare professionele haarverzorging


Het bekende kappersmerk Wella vierde onlangs haar 130-jarige bestaan en met een blik op de toekomst is de nieuwe Wella Pro Series lijn ontwikkeld. Dit is de eerste haarverzorgingslijn van Wella die verkrijgbaar is bij supermarkten en drogisterijen. De Wella Pro Series shampoos en conditioners zijn ontwikkeld door Wella professionals, maar dan met een zacht prijsje. Zie het zoals het kleinere, betaalbare zusje van een groot en prestigieus modemerk.


De Wella Pro Series producten zijn onder te verdelen in 4 lijnen ; Shine, Repair, Colour en Volume.Van iedere lijn is er een shampoo (rode fles) en een conditioner (witte fles) verkrijgbaar. De adviesprijs is €4,99 per fles van 500 ml.

Zijn jullie al bekend met de Wella Pro Series Academy? Op deze site zal Wella Pro Series feiten en weetjes delen over de laatste stylingtrends en technieken zodat iedereen zich kan ontwikkelen tot een ware haarexpert. Tevens posten een aantal beautybloggers, waaronder ik, er geregeld leuke haar en styling gerelateerde artikelen. Ook zijn er een aantal handige video tutorials te vinden waarin je leert om een stylish kapsel te creĆ«ren. 

En doen jullie al mee met de Wella Pro Series contest waarmee je een makeover kunt winnen in een top salon? Meer informatie en het uploaden van je filmpje vind je hier.

Until next time,
Serena Verbon