woensdag 20 april 2011

Stuur een eSmile en laat zieke kids weer lachen!HP heeft een supergave ludieke actie op touw gezet! Bekijk de video hierboven even waarin de actie duidelijk wordt uitgelegd, het is echt de moeite waard en kost maar een minuutje van je tijd. Midden in de Ronald McDonald huiskamer staat een HP printer waar iedereen eSmiles naartoe kan sturen. Een eSmile verstuur je vanaf je computer of telefoon en kan van alles zijn, bijvoorbeeld een gekke foto, een puzzel, spelletje, een mop, gedichtje of leuk verhaaltje. Voor elke ontvangen eSmile doneert HP maar liefst €1 aan het Ronald McDonald Kinderfonds. Lees verder voor meer informatie over deze leuke en lieve actie. Mijn eSmile is al onderweg!


Naast deze blog werk ik 4 dagen in de week in het UMC Utrecht ziekenhuis als farmaceutisch analist. Tegenover de apotheek bevindt zich het WKZ, het Wilhelmina Kinderziekenhuis. Bovenop het dak van het WKZ bevindt zich een aparte kamer, de Ronald McDonald huiskamer. Hier kunnen gezinnen zich terugtrekken, al dan wel of niet met hun zieke kind. In de huiskamer zijn ze even weg van die vervelende snoertjes, bliepjes en narigheid en vergeten gezinnen en kinderen weer eventjes dat er iemand heel erg ziek is.

Het Ronald McDonald Kinderfonds is erg belangrijk. Kinderen uit alle hoeken van Nederland komen naar het WKZ voor de beste behandelingen en operaties, maar voor hun ouders is dat vaak een hele klus om op en neer te reizen elke keer. Speciaal voor ouders van zieke kinderen is er daarom het Ronald McDonald huis. Voor €5 kun jij ouders dicht bij hun zieke kind laten logeren. Dat zijn slechts 5 eSmiles! 

Jou kost het niets, hoogstens een beetje van je tijd. Vaak brengen we toch al te veel nutteloze uurtjes door op het internet, besteed het nu wel eens nuttig en stuur een eSmile naar de Ronald McDonald huiskamer! Ik heb net een foto gestuurd via mijn telefoon van Clarence, mijn dikke kat. Op de site van HP lees je meer over deze leuke actie. Ik hoop dat jullie ook allemaal een eSmile gaan verzenden! Het e-mailadres van de eSmile printer is esmiles@hp.com - gewoon doen!

Until next time,
Serena Verbon