zaterdag 30 april 2011

Gratis bloemen voor je mamsie!

advertorial

Niet morgen maar de zondag erop is het alweer moederdag! Niet vergeten hoor meiden, want je mamsie verwacht, ook al zegt ze van niet, toch wel een bezoekje en een kleinigheidje. Laat zien dat je om haar geeft door haar op te geven via de Facebookpagina 'Mooi wat bloemen doen' en de website www.mooiwatbloemendoen.nl zodat deze guitige bloemenman tussen 2 en 7 mei je moeder misschien wel komt verrassen met een prachtig bos bloemen. Echt een lieve en ludieke actie om zomaar gratis moederdagboeketten weg te geven! 


Iedereen kan zijn moeder opgeven voor een gratis boeket! Laat een berichtje achter op de Facebookpagina of via de website en vertel waarom jouw mama gratis bloemen verdiend. De bloemenman rijdt op maandag in de omgeving van Utrecht, op dinsdag in Nijmegen en omstreken, op woensdag rond Breda, op donderdag in de omgeving van Delft, op vrijdag in Maastricht en Limburg, op zaterdag in Groningen en op zondag gaat de bloemenman naar zijn eigen moeder. Als de bloemenman jouw berichtje uitkiest en die dag in de buurt van je moeder's huis rijdt komt hij haar verrassen!

Vanuit de bus doet de bloemenman live verslag op Facebook en de bus is te volgen via een speciale GPS verbinding, nice!

Doen jullie altijd iets speciaals op moederdag? Ontbijtje op bed? Kadootjes? Op visite? Of gewoon een extra dikke knuffel en een zoen (en eens een keertje geen geruzie)?

Until next time,
Serena Verbon