maandag 21 maart 2011

Winactie: 2 x Bobbi Brown pakket t.w.v. €250!!Maak kans op een te gek beautypakket van Bobbi Brown! Ik ben zo blij dat BeautyLab is gekozen om namens Bobbi Brown 2 x een beautypakket weg te geven t.w.v. €250,-. Echt een superprijs en ik gun het jullie allemaal! Lees snel verder wat je moet doen om kans te maken op een van de twee pakketten...


Bobbi Brown is een Amerikaans cosmeticamerk die bekend staat om haar prachtige natural & glowy beauty looks. Visagiste Bobbi, de oprichtster van het merk, vind het belangrijk om je mooiste features te accenturen en je minder mooie features te camoufleren zonder dat je compleet veranderd. 'Be who you are' is dan ook haar motto. Beauty staat volgens haar niet gelijk aan perfectie, maar wel aan individualiteit. Een mooie gedachte achter dit merk, toch? 

In Nederland is Bobbi Brown te koop in de Bijenkorf in Amsterdam, Rotterdam en Den Haag en in de Douglas Lijnbaan te Rotterdam. De prijzen zijn high end en ik weet dat er veel dames zijn die graag eens iets van Bobbi zouden uitproberen maar helaas geen toereikend budget hebben. Deze winactie is daarom zo gaaf! Want je kan nu in een klap een heleboel Bobbi Brown producten winnen en het kost je geen ene duit!

Of nou ja, niets. Een paar tellen van je tijd, dat is alles. Want wisten jullie dat Bobbi Brown Nederland een officiële fanpage heeft op Facebook? Door dit prachtige beautymerk te ‘liken’ op Facebook wordt je niet alleen continu op de hoogte gehouden van alle nieuwste producten en tips & tricks van Bobbi Brown herself, je maakt ook nog eens kans op een van de twee waanzinnige beautypakketten t.w.v. €250,-!


Het beautypakket bevat de nieuwste Rich Lip Color, Lip Balm SPF15, Eye Shadow, Lash Glamour Mascara, Blush, Hydrating Face Cream, Almost Bare Eau de Parfum en het boek Make up Manual met alle tips & tricks van Bobbi Brown.


Je hoeft slechts 2 dingen te doen om kans te maken op dit megapakket:


1. Beantwoord de volgende vraag:Welk product van Bobbi Brown gebruik je om donkere kringen te verbergen?

A. creamy concealer of B. corrector

Vind het juiste antwoord op de Bobbi Brown Nederland Facebook pagina en mail het naar bobbibrown@fuse-communication.com inclusief je persoonlijke gegevens (naam, adres en telefoonnummer).

2. ‘Like’ de Facebook-pagina van Bobbi Brown

De winnaars worden gekozen door loting tussen de goede inzendingen en er wordt automatisch contact met je opgenomen door het PR team van Bobbi Brown. Ladies, good luck! Laat me bij de comments weten of je mee hebt gedaan, vind ik leuk om te weten! ^^

Klik hier voor de nieuwste Bobbi Brown limited Spring edition 2011.

Until next time,
Serena Verbon