zondag 20 maart 2011

Try out: Crest Whitestrips


Tanden bleken kost een paar duiten, maar dan heb je ook wat. Binnen een paar uur sta je buiten op de stoep met parelwitte tandjes. Wil je het liever wat goedkoper dan heeft het merk Crest de oplossing: whitestrips! Deze strips kun je gewoon helemaal zelf op je tanden plakken, het is dus een soort do-it-yourself-tanden-bleek-kitje. Na 2 weken zou je hetzelfde effect moeten hebben als na een tandenbleek behandeling bij de tandarts of een kliniek. BeautyLab test het voor je uit!


Hieronder heb ik een video gemaakt waarin ik laat zien hoe de strips opgeplakt moeten worden:


Een doos Crest Whitestrips kost €55 inclusief verzendkosten via de website crestwhitestrips.nl - de website die mij deze strips opstuurde. In de doos zitten 14 strips (per stuk verpakt) die ik gedurende 2 weken een half uurtje per dag zal opplakken. Ik ben heel benieuwd naar het eindresultaat. Jullie ook? Mijn tanden zijn al vrij wit van zichzelf en ik vraag me af of ze nóg witter kunnen...

Op de website staat alle info die je nodig hebt, inclusief ingredientenlijst, bijsluiter en instructiefilmpjes. Er zijn verschillende soorten strips verkrijgbaar en ze zijn allemaal veilig en goedgekeurd en mogen gewoon legaal verkocht worden. Ze verzenden naar Nederland en België en je hebt keuze uit brievenbuspost en pakketpost, wat erg fijn is. Ik had de strips binnen 2 dagen in huis en ik denk dat klanten van deze webshop net zo snel geholpen worden (de verzending naar België zal langer duren neem ik aan).

de strips


de rechthoekige strip is voor de boventanden en de kleinere strip is voor de ondertanden

zo ziet het eruit als de strips zijn opgeplakt

mijn tanden voor de strips

note to self: foto gemaakt bij zonnig daglicht, zonder flits, camera instelling 'beach'.

De strips zijn heel flexibel en dun en zitten best comfortabel en strak om mijn tanden heen. Met praten hoor je het natuurlijk wel, maar op zich zou je best een noodzakelijk (telefoon)gesprek kunnen voeren. Het verwijderen van de strips is wel even lastig omdat ze zo aan mijn tanden vast kleven, maar als ik de omgeklapte strips van de achterkant van mijn tanden lospeuter gaat het makkelijker.

Over 2 weken dus weer een artikel over deze Crest Whitestrips mét een nieuwe foto van mijn tandjes! Ik ben heel benieuwd naar de voor/na foto vergelijking.

Hebben jullie wel eens je tanden laten bleken of zelf gebleekt? Gebruiken jullie whitening producten?

Ik heb Parodontax Whitening tandpasta en 5 jaar geleden heb ik mijn tanden laten bleken bij een kliniek. Na de behandeling waren ze lekker wit, maar die kleur liep snel terug en nu heb ik weer mijn 'oude' tandkleur terug.

Until next time,
Serena Verbon