zaterdag 19 maart 2011

KOH- Red Seduction

Rode lippen, rode nagels. Ik draag het te weinig! Want oh, wat is het toch een mooie kleur en wat staat het sophisticated en verleidelijk. Nagellakmerk KOH heeft een limited edition set uitgebracht genaamd Red Seduction, bestaande uit een vurige rode lipstick met een bijpassende kleur nagellak in het ALLERMOOISTE nagellakflesje die ik ooit heb gezien. Deze set heeft een hoog 'hebben' gehalte, dus wees gewaarschuwd... Als je doorklikt ben je gedoemd deze set te kopen. I'm just sayin'.


Met KOH Red Seduction treedt iedere vrouw in de voetsporen van de traditionele Japanse geisha. De geisha staat symbool voor schoonheid, mysterie en perfectie. Make-up maakt een groot onderdeel uit van hun dagelijkse verschijning waar de rode kleur een belangrijke rol heeft. Gebaseerd op de Japanse cultuur en vanwege de zelfverzekerdheid en verleiding die rode lippenstift met zich meebrengt in de westerse cultuur introduceert KOH Red Seduction. KOH Red Seduction is een sensationele rode nagellak met bijpassende lippenstift en speciaal lippenseel, verpakt in een luxe verpakking. Het ultieme cadeau voor moederdag of zelfverwennerij!


De Red Seduction set zit verpakt in een luxe doos met lakleer look. De binnenkant heeft een zwart en wit gestreept stofje.


In de doos ligt een prachtige lipstick in een chique zwarte huls en het allermooiste nagellakflesje ooit! De flesjes van KOH zijn sowieso al mooi om te zien. Een mooi ovaal bolletje met een lange, slanke hals. Maar dit flesje heeft ook nog eens een prachtige zwarte orchidee aan het uiteinde van de dop en de fles zelf is helemaal glanzend zwart. Echt...wow! 


Het nagellakflesje heeft als leuk detail een koordje om haar 'middel' met een metalen KOH bedeltje. De set bevat ook een lippenseeltje zodat je de lipstick preciezer kunt aanbrengen (niet op foto).De lipstick is vurig rood! Echt een prachtige kleur, wat donkerder rood en met een blauwe ondertoon. Als ik lipkleuren kies gaat mijn voorkeur uit naar kleuren met een blauwe ondertoon. Met mijn gele ondertoon staan kleuren met een blauwe ondertoon mij namelijk het beste, het zorgt voor een wat frissere look. In de lipstick staat heel chic 'KOH' gedrukt. Nice!Zucht, steun, krak. Dit flesje is sooooo pretty! Echt een pronkstukje op je toilettafel. De orchidee is overigens van hardplastic, maar het flesje zelf is van glanzend zwart glas. Als je de dop eraf draait zie je een prachtige vuurrode opening, want de nagellak die hier in zit heeft dezelfde kleur als de lipstick. Het contrasteert heel erg mooi. Lakken gaat trouwens erg goed, ondanks de onhandig ogende dop. Ik had totaal geen last van de orchidee.Je hebt rode lakjes en je hebt KOH. Wat is dit schitterend zeg! Het lijkt wel alsof mijn nagels strak in de autolak zijn gezet. De kleur in het echt is trouwens een tikkie donkerder dan hier op de foto. De glans spat van het scherm af, wow! De lak heeft een goede structuur, niet te dun en niet te dik, die erg prettig lakt. Met 1 laagje heb je al een vrij dekkende laag, maar de kleur is het mooiste met 2 laagjes (zoals hierboven). Een erg fijn lakje, zoals alle lakjes van KOH eigenlijk.


Wisten jullie dat er uit onderzoek is gebleken dat handen met rood gelakte nagels doorgaans jonger worden geschat? En dat vrouwen met rode lippen worden gezien als verleidelijke mannenverslinders? Genoeg reden dus om vaker rood te dragen! Je voelt je er sexy, charmant en op en top vrouw door. En soms is dat gewoon even nodig!

KOH Red Seduction is te koop bij o.a. parfumerie Douglas en in hun online shop. De prijs van deze set is €24,95.

Dragen jullie vaak rode nagellak en/of rode lippen? Jullie weten dat het iedereen staat he? Klik hier voor mijn Big Red Lipstick Test.

Until next time,
Serena Verbon