zondag 20 februari 2011

Video: Stash februari 2011


Op veler verzoek heb ik dan eindelijk mijn stash filmpje opgenomen! Deze keer wat uitgebreider dan de vorige keer, dus ga er maar even lekker voor zitten. Pak er een bakje chips bij, een glaasje cola, zooooo. Ik heb het iets anders ingedeeld nu, in dozen van L'Oreal. Als ik terug kom uit New York zal ik even alles langslopen en er producten uithalen die ik niet of nauwelijks gebruik. Dit geef ik weg aan vriendinnen en familie. En zo is er meteen ruimte voor mijn nieuwe make-up spulletjes die ik hier in NYC ga scoren ^^


Nou, enjoy! Verder wil ik nog even zeggen dat mijn zusjes en ik veilig zijn aangekomen in New York City. Het hotel is top! Heel netjes, schoon en best chic. De douche is erg lekker, hoor ik net. We hebben hier meer ruimte dan in het Pod hotel waar Larissa en ik 2 jaar geleden zaten, en ook zijn we hier dichterbij Times Square. Speaking of which, we gaan zo Tara naar Times Square begeleiden!

Dit hotel (Fairfield Inn, Times Square) heeft maar liefst 33 verdiepingen. Wij zitten op de 8e. In de Sky Room is iedere ochtend een ontbijtje te halen (bij de prijs inbegrepen), maar vanavond is het een hippe nachtclub. Ook mensen van buiten kunnen hier naartoe om te feesten, ze hebben een soort van aparte ingang voor de Sky Room, pretty cool. Natuurlijk kunnen we niet gaan, Tara is pas 19 en je moet hier minimaal 21 zijn. Too bad, want ik had best zin in een parteh!

Anyways, het is hier 6 uur eerder dus het kan zijn dan mijn updates om iets andere tijden komen deze week, maar ik probeer er iedere dag 2 te plaatsen en in het ergste geval in ieder geval eentje.

Ik ga me nu even opfrissen en dan richting Times Square. I feel like spending moneh!

Until next time,
Serena Verbon

ps. onze wens is om Ray William Johnson tegen het lijf te lopen hier! ^^