zondag 27 februari 2011

Uitslag winactie: Nagellak Stash


That's right! Op het moment nadat ik deze video had opgenomen had ik maar liefst 183 nagellakjes in mijn stash. Amazing, echt veel! Ik heb meer dan 600 inzendingen gekregen waarbij de laagste gok 60 flesjes was en de hoogte 287 flesjes, maar de meeste inzendingen zaten aardig in de buurt. Benieuwd of je in de prijzen bent gevallen?


Om heel eerlijk te zijn dacht ik zelf dat het ongeveer 200 flesjes zouden zijn, hihihi. Inmiddels heb ik mijn stash weer wat aangevuld met nagellakjes die ik in NYC heb geshopt, dus de 200 is in zicht! Ik heb echt snel een nieuw rek nodig die ik er dan mooi naast kan hangen.

Anyways. De winnaressen! Er waren maar liefst 10 inzendingen die precies 183 hadden gegokt, maar helaas zijn er maar 5 prijzen te vergeven. Ik heb daarom de eerste 5 goede inzendingen laten winnen. Hieronder zie je de prijzen nog een keer met daaronder de naam van de winnares. Heb je gewonnen? Gefeliciteerd! Mail me je adres even door op starpede@hotmail.com dan zorgt mijn moeder dat de prijzen zo snel mogelijk bij jullie terecht komen.

Gewonnen door: Eva Keszeg

Gewonnen door: Mirjam Bouwman

Gewonnen door: Tessa Kole

Gewonnen door: Iemke

Gewonnen door: Emma Bloem

Gefeliciteerd dames! Mail jullie adressen even door en alvast veel plezier gewenst met jullie prijzen!

Until next time,
Serena Verbon