woensdag 2 februari 2011

Lancering Nederlandse MAC Cosmetics website!


Zo! Ik heb me meteen maar ingeschreven voor de nieuwsbrief zodat ik altijd als eerste op de hoogte ben van alle nieuwtjes omtrent MAC Cosmetics. Inschrijven kan via de Nederlandse MAC Cosmetics website die vanaf nu te bezoeken is op www.maccosmetics.nl - schrijf je ook in voor de nieuwsbrief! Na de klik lees je hoe je een uitgebreide MAC make-over kunt winnen in een MAC Pro Store. 


Wil je die MAC-over winnen? Beantwoord dan 5 MAC gerelateerde vragen die ik heb verstopt in oude artikelen. Vind de vragen, geeft het juiste antwoord en mail ze naar mijn persoonlijke emailadres starpede@hotmail.com - de eerste die mij de juiste antwoorden toemailt wint de MAC-over! Deze professionele make-over zal plaatsvinden in de MAC Pro Store en duurt maar liefst een uur.

De vragen staan altijd dikgedrukt en helemaal onderaan het artikel. Hieronder volgen hints om de vragen te vinden in mijn oude artikelen. Een tip is om niet te zoeken met de zoekbalk van de site maar om zoekwoorden in te tikken via google.nl of via tags van de site. Good luck! Moge de snelste speurneus winnen!

  • De eerste vraag staat in het artikel waarin ik in een galajurk op bed lig
  • De tweede vraag staat in het artikel waarin ik laat zien dat rode lippen iedereen goed staan
  • De derde vraag staat in het artikel waarin ik mijn rug-acné/littekens laat zien
  • De vierde vraag staat in het artikel waarin ik mezelf opmaak als Hello Kitty
  • De vijfde vraag staat in het artikel waarin in jullie leer hoe je cupcake nagels kunt maken


Ik ben benieuwd wat jullie van de MAC site vinden. Laat het me weten in de comments! Zelf vind ik het handig dat alle adressen van de MAC verkooppunten er op staan, en ook de video's zijn erg handig (ook al staan er nu pas 2 op). Alhoewel ik de video's wel in het Nederlands had verwacht eigenlijk! Verder denk ik dat er nog iets aan de site gesleuteld moet worden, tenminste, als ik op producten klik krijg ik eigenlijk niets te zien (alleen een soort van algemene pagina) dus ik denk (hoop) dat dit in de loop van de dag nog wordt aangepast (?).

What about you guys?

Until next time,

Serena Verbon