woensdag 16 februari 2011

Budget Tip: NYC New York Color make-up


Hoera, Nederland is binnenkort weer een nieuw budget make-up merk rijker! NYC, wat staat voor New York Color, is een Amerikaans merk die trendy make-up aanbiedt tegen lage prijzen zodat wij vaker en meer make-up kunnen aanschaffen zonder ons schuldig te voelen. Hoe meer make-up we kopen, des te vaker kunnen we experimenteren met verschillende looks en op deze manier hoopt NYC vrouwen te stimuleren om te spelen met make-up. Een mooi visie, als je het mij vraagt.


Daarnaast is NYC dierproefvrij en zijn de prijsjes echt fijn! Alle producten zullen zo rond de €4 gaan kosten en het merk is dus qua prijs vergelijkbaar met MNY, Essence en Catrice. De kwaliteit van de producten schijnt echt super te zijn, dus ik ben erg benieuwd.

Vanaf 1 maart is NYC exclusief te koop bij het Kruidvat. Hieronder vast een aantal producten uit hun collectie. Zoals het meestal gaat bij (budget)merken zullen sommige producten uitblinken terwijl andere weer mwah zijn. Ik zal de komende tijd onderstaande producten testen en over een tijdje een update geven van mijn bevindingen.Naar welke producten zijn jullie het meest benieuwd? Zijn jullie blij met een nieuw budget merk? En wat vinden jullie van de looks van het merk tot nu toe? 

Until next time,

Serena Verbon