maandag 31 januari 2011

MAC Newsflash


Oeh! What's this? Jullie hebben het vast al gespot in de rechterkolom op mijn site. Juist, dat heb je goed gezien, een aftelklok. Maar wat gebeurt er dan precies als de klok uitgeteld is...


Op 2 februari lanceert de website www.maccosmetics.nl (het heeft geen zin om er nu al op te klikken hoor, want er valt pas wat te zien op 2 februari!). Deze Nederlandse MAC site bevat nieuwtjes, trends en (DIY) video's. That's all I know, maar ik denk (hoop) dat we hier van te voren kunnen lezen welke limited collections we kunnen verwachten en wanneer deze in Nederland verkrijgbaar zijn. Prijzen van producten, uitleg hoe je producten het beste kunt gebruiken, dat soort dingen. Super handig natuurlijk!

Anyways, om dit heugelijke feit te vieren mag ik van MAC een leuke prijs weggeven. Jullie maken kans op een MAC-over (ha, woordgrapje!) van maar liefst een uur die wordt gegeven in de MAC Pro Store in Amsterdam.

Op 2 februari verstop ik 5 MAC gerelateerde vragen op mijn blog die jullie kunnen vinden aan de hand van hints die ik jullie geef. Wie me als eerste de juiste antwoorden toestuurt wint de MAC-over!

Spannend he?

Check dus komende woensdag 2 februari mijn site voor de vragen als je kans wil maken op een uur durende make-over door een professionele MAC MUA in de Pro Store. En als jullie het leuk vinden kom ik ook gezellig mee naar je make-over!

Q: Wat verwachtten (hopen) jullie van deze Nederlandse MAC website?

Until next time,
Serena Verbon