woensdag 12 januari 2011

London, baby!

Het stond al een tijdje in de planning, maar het kwam er steeds niet van. London. De stad die bovenaan mijn citytrip lijstje stond. Toen ik hoorde dat er eind deze maand IMATS plaatsvond wist ik dat ik er heen moest, en wel nu! Maar met wie?


Van Vera hoorde ik dat er 3 beautybloggers een tripje aan het plannen waren richting London en richting de IMATS. Ik nam snel contact met ze op met de vraag of ik alsjeblieft met ze mee mocht. En dat vonden ze alleen maar gezellig! Whoohoo! Silja belde de dag erna meteen het hotel om de kamer van een 3-persoons naar een 4-persoons te laten omzetten en Sanaz regelde meteen dat ik ook op de gastenlijst kwam te staan. Helemaal top en superlief!


Thanks Silja, Sanaz en Agnetha for having me! Alleen Sanaz heeft Silja en Agnetha een keer ontmoet, maar verder heeft niemand elkaar nog in real life mogen aanschouwen. Spannend he? Maar we hebben allemaal een big love voor beauty en make-up en de een is nog spontaner dan de ander, dus ik heb er een goed gevoel over. Ik denk dat we een heel leuk weekend tegemoet gaan!

We vertrekken op vrijdag 28 januari, zaterdag 29 januari bezoeken we IMATS, zondag gaan we geloof ik shoppen in een hele grote shopping mall en maandagavond vertrekken we alweer richting huis. Vlak bij ons hotel schijnt ook nog een gigantische drugstore te zijn die merken verkoopt zoals Sleek, Barry M, NYX en meer van dat soort merken die we nu eigenlijk alleen maar via webshops kunnen inslaan. Ik heb er zo ongelofelijk veel zin in! Ik heb gewoon 3 meiden 'gevonden' die net zo veel van beautyshoppen houden als ik :-)

IMATS staat voor International Make-up Artist Trading Show, een soort beurs die jaarlijks wordt gehouden in London, Sydney, Toronto, Vancouver, New York en Los Angeles. Het is een beurs voor de professionele make-up artists die met name ook gespecialiseerd zijn in grime. Denk aan de mensen die achter de schermen bezig zijn voor series en films als Star Trek, Star Wars, Harry Potter en Lord of the Rings. Check echt even de video hieronder, it wil get you excited!Tijdens de IMATS worden er wedstrijden gehouden voor studenten in verschillende categorie├źn. Het is echt prachtig om te zien hoe hun modellen langzaam worden omgetoverd tot kunstwerkjes. Verder zijn er shows, demonstraties en kunnen we gewoon make-up kopen (met korting en speciale aanbiedingen) bij de stands. Illamasqua staat er, MAC, MAC pro, Make-Up Studio, OCC, NYX, Sleek en Inglot. En dat zijn alleen de merken die ik ken van naam. Er staan nog veel meer stands en ik ben reuze benieuwd naar alles!

Er komen ook YouTube guru's! Lauren Luke, Enkore, Pixiwoo en Purzebuzz zijn er, en ik zou ze echt graag eens willen ontmoeten. Als ik ze zie wil ik zeker met ze op de foto! Ook Alex Box, de creative director en MUA van Illamasqua is een vrouw die ik wil zien!

Ik ben SUPER EXCITED! Ik vind het leuk om nieuwe mensen te leren kennen, ik heb enorm veel zin in de Show, shoppen in London, Engels ontbijtje...aaah! ZIN IN!

Natuurlijk zal ik zo veel mogelijk foto's maken, filmen en vloggen (shoplog?) vanuit London want de laptop gaat mee!

Until next time,
Serena Verbon