dinsdag 25 januari 2011

The Beauty Black List


Soms probeer je wel eens een beauty product uit waarvan je denkt, dit kan nooit de bedoeling zijn geweest!  Maar goed, als je vervolgens de enige bent die het product op zijn zachtst gezegd slecht vind, zal het wel aan jou liggen (toch?). Dat is natuurlijk niet altijd het geval. Soms worden er gewoon crappy producten op de markt gebracht! Mijn vraag is vandaag dan ook aan jullie, welke producten zet jij op je Beauty Black List, en waarom?


Hoewel ik niet snel ontevreden ben (ik bedoel, ik probeer redelijk objectief te blijven in mijn reviews omdat het product voor de een wel goed kan werken en voor de ander juist niet) wil ik toch graag een product nomineren voor The Black List en dat is de Mango Sugar scrub van Boots. Deze scrub was zo ongelofelijk plakkerig en na gebruik voelde ik me gewoonweg smerig! En omdat ik het ook op beide zusjes heb getest (ik heb een vette huid, Tara normaal en Larissa droog) en zij dezelfde ervaring hadden, kon ik de vrij geloofwaardige conclusie trekken dat dit product daadwerkelijk onder de maat presteert.

Hoe zit het met jullie? Welk product viel zo ontzettend tegen dat je deze absoluut zou afraden aan iedereen die je kent? En dan hebben we het niet over een geurtje dat je niet aanstaat (dat is immers persoonlijk). Ik ben benieuwd of we een trend gaan ontdekken in jullie nominaties.

Laat je horen!

Until next time,
Serena Verbon