dinsdag 28 december 2010

WIN! Sleek Blush in Pomegranate


Vanochtend liet ik jullie de prachtige Sleek blushes zien en omdat ik er vanuit ging dat jullie er wel enthousiast over zouden zijn wil ik meteen mijn favoriete kleur Pomegranate verloten! Ik kan me niet meer herinneren of ik een extra blush had besteld of dat er 'per ongeluk express' een extra blush in mijn bestelling terecht is gekomen, maar ik heb er dus eentje over en die deel ik graag met jullie.


Pomegranate is niet een perfecte dupe maar heeft qua kleur wel erg veel weg van mijn lievelings blush Outlaw van NARS. De kleur heeft zoals de naam al zegt de kleur van een granaatappel. Warm bessenroze met een bronze ondertoon en gouden shimmers. Love it! Deze kleur staat goed op zowel een blanke als een getinte huid en maakt je huid mooi glowy.

Wat moet je doen om kans te maken op deze prachtige blush? Laat een comment achter waarin je jouw grootste make-up blunder vertelt. Wees eerlijk, maar overdrijven mag ;-) De leukste en meest hilarische comment wint! Comments achterlaten kan t/m vanavond 00.00 uur.

De winnares maak ik morgenochtend bekend op de site. Good luck everyone!

Sleek blushes kosten 4,50 euro en zijn o.a. te koop via de webshop BeautyFocus.

Until next time,
Serena Verbon