zondag 14 november 2010

Tips van BeautyLab Bezoekers #2


Na het succes van Bezoekers Tips #1 leek het me leuk om nog eens een artikel te plaatsen met allerlei nieuwe bezoekers tips. Het lijkt wel of ik na het eerste artikel NOG meer tips heb ontvangen namelijk, en het zou zonde zijn om al deze leuke tips in de wind te slaan. Dankjewel voor alle ingezonden tips, ik vind het hartstikke leuk dat jullie je enthousiasme met mij willen delen en op mijn beurt deel ik ze dan weer graag met de rest van de lezeressen! Enjoy!


Lezeres Laura kwam met een tip voor een flawless skin;
Ik ben elke dag een vaste bezoeker van je site en ik lees net het artikeltje met tips. Ik heb er zelf ook nog één en misschien kan je die ooit nog gebruiken. Al jaren heb ik last van puistjes. Geen erge acne, maar af en toe van die onderhuidse ontstekingen en grijze en witte bolletjes onder mijn vel als ik het strak trek. Ik lijd zelf ook aan periorale dermatitis omdat ik teveel make up gebruik en te veel aan de puistjes zit. Maarrr.. er is gewoon een oplossing! Elke avond was ik mijn gezicht even met warm water. Daarna doe ik een honingmasker op en laat die 15 minuutjes intrekken. Daarna spoel ik deze af (vaak onder de douche omdat het zo'n kliederbende word) en daarna pak ik een wattenschijfje, doe daar citroensap (uit een flesje) op en smeer dit over mijn gezicht. Het brand een beetje, zeker als je wondjes hebt. Dit laat ik een nachtje zitten en de volgende ochtend spoel ik alles af. Ik heb sinds jaren niet zo'n mooie flawless skin gehad als nu.

Wow, sounds like magic! Zelf heb ik last van puistjes en heb ik er erg veel moeite mee om er niet aan te krabben waardoor ik vaak littekens in mijn gezicht heb. Ik heb honing en citroensap in huis dus ik ga het zeker uitproberen!


Lezeres Britt wilde graag een handige link delen;
Op de site gratiz.nl zag ik producten staan op beautygebied. Vaak kun je spulletjes kopen bij het Kruidvat of de Trekpleister en daar later het geld van terug krijgen, of je kunt gratis proefmonsters aanvragen. Misschien is zoiets ook leuk voor jouw website, vooral voor de jonge bezoeksters is dit hartstikke gaaf! Zij kunnen spullen gratis uitproberen, wie wil dat nou niet!?
Zo, dat is zeker een handige link Britt, dankjewel!


Lezeres Lois wilde me graag op de hoogte brengen van de nieuwe H&M lakjes;

Ik weet niet of je er al van op de hoogte bent, maar ik wou even vertellen dat er nieuwe Hello Kitty lakjes zijn bij H&M (online shop). Aangezien je van de andere zo'n fan bent dacht ik, ik vertel het je even.

Dankjewel Lois, ze zijn schitterend! Op de site heb ik een close-up gezien van de lakjes maar die zijn nu weer weg omdat ze sold out zijn denk ik. Als ik weer in Utrecht ben loop ik zeker even langs de Hennes!


Lezeres Annika had ook een nagellak tip voor me, maar dan over holografische lakjes;
Ik las in een blog dat je zo enthousiast was over de Holographic van Gosh. Ik heb toevallig een aantal weken geleden TTIL en FYI van de China Glaze 'OMG' collection gekocht. China Glaze heeft een hele collectie van die holo's! :D Hier zijn de swatches als je benieuwd bent. Ik zocht ze al superlang en nu heb ik ze in deze webshop gevonden. Ik ben supersnel geholpen, geen klachten verder. Ik heb er nu twee en ik wil ze allemaal. :P Ik hoop dat je wat aan deze info hebt, nu weet je dat ze er in veel meer kleuren zijn!
Ik weet al waarom deze collectie OMG heet, dat is alles waar ik aan kan denken als ik deze Swatches van Scrangie zie! OMG! OMG! OMG! So pretty! Ik ga ze allemaal bestellen! Bedankt he? ;-)


Als laatste tip van vandaag de reinigingstip van Bodine;
Amerikaanse meisjes hebben altijd zo'n mooie egale huid. Wat is hun geheim? Sowieso dat ze in een ander klimaat leven natuurlijk. Maar ook de 'clearasonic' zo'n electrische borstel waarmee ze over hun gezicht gaan. Maar zoals een van mijn favouriete amerikaanse beautyguru's in een van haar filmpjes meldde hoeft dat nog niet eens een elektrische borstel te zijn. Met een gewoon 'gezichtsborsteltje' krijg je ook al een mooiere huid! Om dat nou uit Amerika te gaan bestellen, daar had ik ook geen zin in. Laatst kwam ik erachter dat we dit in Nederland ook gewoon hebben. Bij the bodyshop heb ik zo'n cute gezichtsborstelje gekocht (was ook maar 5 euro) en het werkt inderdaad geweldig! In combinatie met een goede cleanser en dit borsteltje voelde mijn huid superzacht aan. Het werd ook een stuk egaler en ik kreeg minder puistjes!
 
Ik weet wat je bedoeld Bodine! Dat is de Facial Brush. Een soort grote tandenborstel maar dan met veel zachtere haartjes. Ik heb ook een paar keer met dat ding in mijn handen gestaan, maar koos uiteindelijk voor een Facial Buffer. Ik moet toegeven dat reinigen niet alleen makkelijker lijkt te gaan, maar ook grondiger. I like it!

Ik heb nog een aantal bezoekers tips in mijn inbox voor een volgende keer. Als jij ook nog leuke tips hebt, laat ze achter bij de comments zodat iedereen ze kan lezen. Sharing is caring!

Until next time,
Serena Verbon