maandag 15 november 2010

Kadotip: Bedels en Pandora


Bedelarmbanden, een nostalgisch sieraad. Veel meiden die ik ken hebben bij hun geboorte of tijdens hun kinderjaren een bedelarmbandje gekregen en hebben deze nu nog steeds. Ik heb de mijne ook nog steeds, maar inmiddels past hij me niet meer. Gelukkig kwamen de Pandora armbanden en bedels een paar jaar geleden in de mode en konden we als volwassenen opnieuw het plezier beleven van het sparen van de bedels. Want zeg nou zelf, dat sparen maakt een bedelarmband juist zo leuk!




Van mijn moeder kreeg ik deze bedelarmband kado. Zomaar, omdat ze zo trots op me is! Echt een lief gebaar en ook zo heerlijk nostalgisch. Ik dacht meteen terug aan de tijd dat ik een klein meisje was en vol bewondering naar mijn verzamelde bedeltjes zat te staren. Ze verklapte me dat de armband afkomstig was uit de webshop bedel-sieraden.nl, zodat ik nog veel meer bedels kon kopen om aan mijn nieuwe armband te hangen.



Het slotje


Teddybeer


Antiek hartje


Glazen bol gewikkeld in draad


Een mooie bloem
Ik heb al een aantal bedels op het oog! Het leuke aan deze bedels is dat ze te bevestigen zijn met een slotje. Zo kan je de bedels gemakkelijk aan je armband vastklikken, maar je kan ze er ook gemakkelijk weer afhalen. Je kan dus net zo veel bedels kopen als je wil (met die ouderwetse bedelarmbandjes was het vol=vol) en ze naar hartelust combineren. De meeste bedels kosten maar €1,99 of €2,49 dus het kost me geen fortuin om een goedgevulde bedelarmband te krijgen. Het rinkelt trouwens ook zo leuk! ^^

Als je meer fan bent van Pandora sieraden verkoopt deze webshop ook dit soort bedels. Ze verkopen de kettingen en de armbanden waar je de Pandora bedels omheen kunt schuiven. Ook deze bedels zijn niet duur, ze kosten gemiddeld tussen de €1,75 en €2,49.


Mochten jullie op zoek zijn naar een leuk kadootje die je persoonlijk kunt maken door er zelf een aantal bedels aan te hangen die betekenis hebben voor de persoon aan wie je de armband geeft, dan zijn bedelarmbanden of Pandora sieraden een goede keuze! En voor jezelf is het natuurlijk ook gewoon een leuk kado, je mag jezelf ook af en toe eens verwennen vind ik. Voordelige bedels vind je in de webshop waar mijn armband ook vandaan komt, Bedel-Sieraden.nl 

Hebben jullie ook een bedelarmband of Pandora sieraden? Wat vinden jullie er van?

Until next time,

Serena Verbon