zondag 1 augustus 2010

Le Vernis Chanel Particulière

Tijdens de Chanel Perspresentatie kreeg ik een goodiebag waarin een Chanel lakje zat genaamd Particuliere. Dit lakje is onderdeel van de spring 2010 collectie. Particuliere heeft een medium taupe kleur; grijsbruin met een tikje lever en een warme ondertoon. Het is een creamy lakje, heel recht toe recht aan zonder shimmers of andere poespas.


Het doosje

Vriendin Angel was op bezoek, zag de kleur staan en lakte er meteen haar nagels mee. Ze is helemaal weg van dit soort kleurtjes! Toen vond ik een ander lakje in mijn stash die er bijna identiek aan is, namelijk nailpolish van Eyeko in Posh. Om de kleuren te vergelijken lakten we twee nagels met Particuliere en twee nagels met Posh;


Links is Eyeko Posh (2 laagjes)

Rechts is Chanel Particuliere (2 laagjes)

Het scheelt haast niets zoals je ziet, de kleuren zijn bijna identiek aan elkaar. Ik denk dat we een aardig goede budget dupe hebben gevonden voor jullie! Beide lakjes vallen zeker in dezelfde kleurcategorie taupe, met als enige verschil dat de lak op de linker twee nagels een piepklein tintje lichter is. Beide lakjes glijden smooth over je nagels heen, lekker creamy en meteen dekkend. Ze zijn beiden ook ultra shiny! Eyeko Posh droogt sneller op, wat ik persoonlijk een pluspunt vind.

Chanel Particuliere is te koop voor €23,50 bij de parfumerie en luxe drogisten. Eyeko Posh is alleen online te bestellen via eyeko.com en kost £3,50 (omgerekend €4,20). Ik ben niet zo van de taupe kleurtjes, dus heb ik beide lakjes maar aan Angel meegegeven die er erg blij mee is!

Q: Gaan jullie altijd eerst op zoek naar een dupe? Of ga je liever voor 'the real deal'?

Until next time,
Serena Verbon