maandag 19 juli 2010

WIN! WIN! WIN! Benefit POREfessional

Een tijdje geleden schreef ik een review over dit geweldige product die zowel dient als make-up base en als touch-up over make-up. Klik hier om het artikel te lezen. Het tovert je poriën weg als schaduw voor de zon! Jullie reacties waren zo enthousiast dat Benefit en ik een leuke winactie voor jullie hebben bedacht.


Zeg nou zelf, soms heb je zo'n moment dat je wenste dat je iets of iemand even kon wegtoveren. Bijvoorbeeld Clarence en Coco die vannacht besloten op mijn hoofd te gaan stoeien. Argh! Die kan ik soms best een paar uurtjes missen. Dat wegtoveren is wel tijdelijk natuurlijk, net zoals POREfessional tijdelijk je poriën wegtovert. Ik zou mijn lieve katjes namelijk voor geen goud voor altijd willen missen!

WIN! WIN! WIN!
Wil jij kans maken op de POREfessional (t.w.v. €32) die eigenlijk pas vanaf september 2010 in de winkels ligt? Doe dan mee met de BeautyLab.nl winactie in samenwerking met Benefit.

Wat moet je doen?
Ten eerste zou ik het erg op prijs stellen als jullie me zouden volgen via Bloglovin'. Dit is puur zodat ik weet dat jullie echte fans zijn van BeautyLab.nl want ik geef natuurlijk het liefste prijzen weg aan enthousiaste lezeressen dan aan iemand die zomaar even toevallig langs surft. Het is echter geen verplichting!

Ten tweede, vertel je ons in de comments wie of wat jij wel eens tijdelijk zou willen laten verdwijnen. Vertel er dan ook bij waarom, en waarom het ok is dat het maar tijdelijk is. We zijn benieuwd! Uit alle inzendingen kies ik de comment die er voor mij het meest uitspringt, dus wees creatief en gebruik een beetje humor! Inzenden kan t/m vrijdag 23 juli 00:00 uur. Succes!

Until next time,
Serena Verbon