maandag 19 juli 2010

They're Back one more time! Solid Perfumes

Ze zijn er weer! Solid Perfumes gemaakt met het originele The Secret Garden recept in de geuren Chanel No.5, Lancome Miracle, Sweetie Pie (Pink Sugar dupe) en Honey Toffee (Lush Honey, I washed the kids dupe). De Solids kosten €5 per stuk en de gehele opbrengst gaat naar stichting Missahoe Wonder. Deze stichting is verbonden aan de Miss verkiezing waarvan ik finaliste ben en ik probeer zo veel mogelijk geld in te zamelen. Ze bouwen een weeshuis in Ghana.

Dus, steun het goede doel, koop een Solid Perfume, en ruik ook nog eens lekker! Stuur een mail naar starpede@hotmail.com met je adresgegevens en geef je bestelling door. De voorraad is momenteel als volgt:

21 x Sweetie Pie 
19 x Honey Toffee
14 x Chanel
2 x Miracle *

* Deze solid perfumes zitten niet in potjes zoals op de afbeelding hierboven, maar in sticks. In de sticks gaat zelfs nog meer solid perfume en het is handiger en schoner in gebruik.

Als ik deze Solids allemaal heb verkocht zit ik op mijn streefbedrag van maar liefst €1000! Dat zou ontzettend gaaf zijn en ik weet zeker dat Missahoe Wonder hier heel blij mee is.

Until next time,
Serena Verbon