dinsdag 20 juli 2010

My favourite nailpolish of the moment is...

...Sweet Summer van Hello Kitty by H&M! Oh, toen ik dit mooie zoete kleurtje zag was ik meteen in love. Bovenstaande foto is met flits, maar in daglicht is hij minder knal en wat snoeperiger van kleur. Absolutely love it! Als ik de kleur in 1 woord zou moeten omschrijven zeg ik: Barbie roze!


Zo op het eerste gezicht dacht ik dat dit speelgoedkwaliteit zou zijn. Ik bedoel, zeg nou zelf, een nagellak bij de H&M en dan ook nog eens van hun Hello Kitty lijn. Hoe crappy kun je het hebben? De H&M verkoopt hun lakjes in zakjes dus ik durfte niet stiekem te swatchen. De prijs was €1,95 en ik dacht 'whatever, als het tegenvalt heb ik er in ieder geval geen fortuin aan uitgegeven'.

Thuis rukte ik meteen het zakje er van af en lakte mijn nagels, en ik moet toegeven dat 'ie echt goed lakt. Hij dekt meteen goed bij de eerste laag (maar het mooiste resultaat krijg je met 2 laagjes), de structuur is niet te dik en lakt dus lekker zuinig, smeert goed uit en droogt redelijk snel. En de kleur: wow! De kleur zoals in het potje hierboven komt het meest overeen met de kleur in het echt. Er zit trouwens een flinke hoeveelheid nagellak in dit flesje, namelijk 15 ml. En de houdbaarheid is (met Rituals topcoat) gemiddeld 4 tot 5 dagen, afhankelijk van je werkzaamheden die dagen.

Genomen bij lamp licht

Even wat experimenteren...

Het moge duidelijk zijn, ik ben ontzettend blij met Sweet Summer. Niet alleen de kleur maar ook de kwaliteit geef ik een dikke 10, en dat voor slechts €1,95 voor een groot flesje van 15 ml! Het is echt een prachtig zomers kleurtje waar ik helemaal happy van word. En mijn handen lijken lekker bruin en worden echt mooier als ik dit lakje op heb. Ik kan niet stoppen met naar mijn handen kijken als ik deze kleur draag. Dit lakje is liefde! Jullie weten hoe gek ik ben van Hello Kitty, dat maakt het natuurlijk helemaal af.

Q: Wat is jullie favo lakje van dit moment? En waarom?

Until next time,
Serena Verbon