maandag 26 juli 2010

Advertorial: IKEA PAX Garderobekast Actie!

De IKEA PAX kasten zijn misschien wel de meest beroemde garderobekasten die er zijn. En terecht! Want toen ik op mijzelf ging wonen wist ik meteen dat ik een PAX kast wilde hebben. Thuis bij mijn ouders had ik er namelijk ook eentje en daar was ik heel tevreden mee. In mijn appartement paste deze PAX kast helaas niet, dus kocht ik nieuwe en koos ik dit keer voor twee smallere kasten in plaats van 1 brede. Ik zal je hieronder even laten zien hoe mijn kasten eruit zien.
Zoals je ziet komen de kasten bijna tot het plafond wat ik erg prettig vind, zo wordt de ruimte extra goed benut. Het leuke aan de PAX kasten is dat je ze zelf kunt customizen, dus indelen naar jouw persoonlijke wensen. In de ene kast heb ik daarom veel laatjes en planken (sokken, ondergoed, vouwkleding) en in de andere kast (die staat tegenover bovenstaande kast) heb ik alleen twee hangrekken waaronder 1 langere (voor jurken en tuniekjes). Hendy!Dit is ook leuk! Een lade waarin je je riemen, sieraden en andere accessoires kwijt kunt. Check trouwens dat kattenpootje linksonder...Coco heeft echt een voorliefde voor mijn PAX kasten want zodra ik een kast open springt ze in een laatje of gaat ze helemaal onderop liggen. Ze vind het denk ik erg gezellig daar.

Anyways, mijn kasten zijn vrij simpele voorbeelden, maar ik heb PAX combinaties gezien die dicht in de buurt komen van  Mariah Carey's inloopkast! Je kunt deze kasten namelijk ook naast elkaar zetten, met een kledingstang ertussen en schoenenrekken eronder. Spiegeldeuren erin. Schuifwandje. Van die stangen die uit de kast schuiven en waar dan jurken of broeken opgehangen zijn en ga zo maar door. Bij de IKEA is altijd een PAX specialist aanwezig die samen met jou je perfecte droomkast uit helpt zoeken. 

Misschien is je kamer wel toe aan een nieuwe garderobekast, wil je die rommelkamer eindelijk eens een keer ombouwen tot inloopkast of misschien ga je het huis uit. Dan is NU het moment om een PAX kast aan te schaffen omdat je vanaf vandaag 26 juli t/m zaterdag 7 augustus €50 tot €100 euro kado krijgt. Na aankoop van de kast krijg je een tegoedpas opgestuurd. Die kun je dan mooi gebruiken voor andere IKEA spullen! I Love IKEA! Die pas komt bij mij wel op.

Deze actie is alleen geldig voor IKEA Family Card houders. Heb je de kaart niet? Geen nood. Vraag 'em aan in de winkel en maak alsnog gebruik van deze actie met je tijdelijke bewijsje. Je kunt de Family Card ook vast aanvragen via IKEA.nl/FAMILY. De kaart is overigens geheel GRATIS en je kunt er in het restaurant ook nog een gratis kopje koffie of thee mee krijgen. Nice!Voor meer informatie over deze tijdelijke actie van IKEA neem je een kijkje op onderstaande site:

//////////  KLIK HIER \\\\\\\\\\

Until next time,
Serena Verbon