woensdag 16 juni 2010

Chanel Perspresentatie Fall Collection 2010

Hier sta ik bij de ingang van de Chanel Perspresentatie over hun nieuwe Najaar Collectie. Dit betreft de lancering van hun nieuwe herengeur Bleu de Chanel, hun nieuwste Sublimage skincare product en de nieuwste maquillage waaronder Les Contrastes de Chanel en Extrait de Gloss. Veel nieuws dus dit najaar bij Chanel. Oh, en wat hangt daar om mijn arm? That's right! It's a goodie bag. Lees snel verder voor een klein verslagje van deze dag en een blik in mijn goodie bag...


Bij aankomst werden Cynthia en ik hartelijk ontvangen in het eerste zaaltje met extreem lekkere hapjes en drankjes van een traiteur. De hele tijd liepen er meisjes rond om ons kipspiesjes, risotto, viskoekjes, verse sapjes, bubbels en toetjes te serveren. 


Toetje van witte- en melkchocolade mousse - it was nomnomnom!
(foto via Twitpic MissLipgloss)

Omdat het een hele besloten perspresentatie was nam men lekker de tijd voor ons. We liepen door naar het tweede zaaltje waar we rustig op ons gemakje konden rondlopen en vragen konden stellen aan de experts over de nieuwe producten. 


Achterin de zaal stond een Chanel Maquillage display en tafels waarop de nieuwe collectie stond uitgestald. Hier konden we naar hartelust alles bekijken, swatchen, voelen en ruiken. Gelukkig liepen er ook visagistes rond die we meteen tackelden want we wilden natuurlijk graag opgemaakt worden! Ik liet me opmaken met de nieuwe najaar collectie en Cynthia wilde graag rouge noir lippen omdat ze ook zo dol is op haar rouge noir nagellak.


Miss Lipgloss met visagist


Full Face Looks

Het was erg gezellig om even met de Chanel PR dames te kletsen aangezien we tot dusver alleen mail contact hebben gehad. Ook zijn we weer helemaal op de hoogte van de nieuwste Chanel producten en collecties. Helaas zit er nog een embargo op alles wat we vandaag gezien hebben dus kan ik er nog niets over loslaten, maar hou BeautyLab.nl de komende tijd zeker in de gaten voor reviews en swatches!

Toen we afscheid namen kregen we nog een te gekke goodiebag mee. Nou we zijn verwend hoor! Dit zat er allemaal in:


De Chanel Tattoo's! Nu heb ik nog meer om te plakken en uit te delen, hoera! Verder nagellak in de limited kleur Particuliere (dit gaat vast en zeker een IT kleurtje worden net als alle andere limited Chanel lakjes) en een zelfbruiner met SPF en verzorgende bestanddelen. Ook nam ik een notitieboekje en een potlood mee van Bleu de Chanel (het nieuwste herenparfum). Een beste goodiebag niet? Ik ben er in ieder geval erg blij mee en er zullen snel artikelen volgen over de nagellak en zelfbruiner.

Morgen maak ik bekend wie het Chanel Tattoo setje heeft gewonnen. Wil je op de valreep nog meedoen? Lees dan even dit artikel en maak ook kans op de originele Temporary Chanel Tattoo's!


Until next time,
Serena Verbon