dinsdag 15 juni 2010

Benefit Fragrances - Crescent Row

Het cosmeticamerk Benefit heeft sinds vorig jaar zomer parfums in hun assortiment opgenomen genaamd Laugh with me LeeLee, Something about Sofia en My place or yours Gina. Elk parfum staat voor een vriendin en heeft haar eigen style en karakter. De vriendinnen wonen naast elkaar in Royal Crescent, een poepchique wijk met prachtige herenhuizen in de Engelse stad Bath. De vriendinnen hebben sinds kort nieuwe bewoonsters in hun straat mogen verwelkomen genaamd Garden of good and Eva, So hooked on Carmella en Lookin' to rock Rita. Maak bij BeautyLab.nl kennis met de nieuwste vriendinnen!


De verpakkingen zijn net kleine poppenhuisjes compleet met een sierlijke gevel, ramen en een balkon. Het doosje barst van de details en geven het karakter van de vriendin/geur goed weer. De naam van de bewoonster van het huisje staat bovenop de doos.

Als de de doosjes openklapt zit er zelfs een heus plafond in! De doosjes zijn zowel aan de buitenkant als binnenkant prachtig gedetailleerd. De verpakking alleen al maakt me helemaal hebberig!

De voorkant van het huisje kan je openklappen zodat het interieur tevoorschijn komt...

Aan de hand van hun huizen ga ik fantaseren welk karakter de vriendinnen hebben en welke geuren daar bij passen. En dat puur op de verpakking gebaseerd, zonder de geuren ook maar geroken te hebben!

Garden of Good and Eva 30 ml eau de toilette - € 36
Zoals je ziet is Eva een echte tuinliefhebber die graag teaparties organiseert in haar prachtig aangelegde Engelse tuin. Ze is een sprankelende gastvrouw die geniet van de natuur en alles wat de natuur haar te bieden heeft. Ze heeft een eigen perenboomgaard en een vijver met eenden en waterlelies.

Topnoot: peer, watermeloen.
Hartnoot: waterlelie.
Basisnoot: musk.

So Hooked on Carmella 30 ml eau de toilette - € 36
Carmella is hip en trendy en houdt wel van een feestje. Ze houdt van luxe en weelde en is een zeer verleidelijke, sexy vrouw. Geregeld boekt ze een retourtje New York om even te shoppen. Ze is dol op deze grote, bruisende stad. Haar favoriete bezigheid is het geven van lounge feesten bij haar thuis.

Topnoot: grapefruit, rabarber.
Hartnoot: vanille. 
Basisnoot: amber.Lookin' to Rock Rita 30 ml eau de toilette - € 36
Rita is een tropische schone uit een ver oord met witte bountystranden, palmbomen en waar de zon altijd schijnt. Hoewel Bath een stuk minder zonnig is loopt ze toch altijd in wapperende zomerjurken, kleurrijk bedrukte rokken en topjes met zebraprint. Rita is uitbundig, vrolijk en een echte kletsmajoor. Ze organiseert geregeld een cocktail party waarbij ze alle vriendinnen uitnodigt bij haar thuis.

Topnoot: citroen.
Hartnoot: vijg.
Basisnoot: kokosnoot.


Zoals je ziet hebben de flacons de vorm van een cocktailshaker. En cocktails zijn bedoelt om te mixen! De geuren zijn dan ook met elkaar te mixen door ze gewoonweg over elkaar heen te sprayen. Mijn favo combo is 2 x Rita + 1 x Eva = fruitig, fris en musky. Welke geur past het beste bij jouw karakter? Of welke combinaties lijken jou lekker?


Morgen komt er een te gekke winaktie online waarbij je 1 van deze geuren kunt winnen. Jajaja, dat willen jullie wel he? Dus kom morgenmiddag zeker even terug op BeautyLab.nl en DOE MEE!


Until next time,
Serena Verbon