maandag 3 mei 2010

WIN! Rituals Ruby Lipsticks

Rituals was zo enthousiast over de Big Red Lipstick Test dat ze besloten om mee te werken aan een BeautyLab.nl winactie om nog meer meiden aan de rode lipstick te krijgen! Whoohoo! Ik mag maar liefst 6 Ruby lipsticks verloten (t.w.v. € 13,50 per stuk) onder mijn lieve lezeressen, now ain't that nice? Ik heb 2 lipsticks in de kleur Jaipur, 2 in de kleur Attention! en 2 in de kleur Late Night. Alles wat jullie hoeven te doen is een comment achterlaten met de kleur lipstick die jullie graag zouden willen winnen + je emailadres + de gelegenheid waarvoor je deze lipstick zou willen dragen. Meedoen kan t/m vrijdag 7 mei 2010. Klik even verder voor de review, meer foto's, swatches en een full look!


Rituals heeft naast Bath & Body producten een prachtige cosmeticalijn, waaronder deze Ruby Lips lipsticks. Deze lipsticks zijn zo genoemd omdat ze verrijkt zijn met Robijn, een natuurlijke edelsteen. Robijn bevorderd de bloedcirculatie in de lippen voor een gezonde uitstraling. De verzorgende bestanddelen maken de lippen zijdezacht en de organische zonnefilter (SPF 15) beschermt ze tegen UV-stralen. Ruby Lips lipsticks bevatten geen parfum en conserveermiddelen.

Ruby Lips lipsticks zijn er in 11 verschillende kleuren, van nude naar roze en van koraal naar donkerrood. De lipsticks hebben een cremige structuur en de kleuren zijn intens. Meteen na de eerste aanbreng geven ze een goed pigment af. Ze glijden fijn over mijn lippen en drogen mijn lippen niet uit. Ze zijn niet glossy of shimmery maar hebben wel een subtiele glans.Hoewel ze natuurlijk wel afgeven (vermijd zoenen met je lover!) vervagen ze geleidelijk en verdwijnt de kleur dus niet snel van je mond. Na een uur of 3 (waarin je natuurlijk wat drinkt en eet) is de kleur echter zo vervaagt dat bijstiften geen overbodige luxe is.

Jaipur - een koraalrode kleur

Attention! - een felle, knalrode kleur

Late Night - een donkere, bordeaux (paars)rode kleur

Swatches

Jaipur

Attention!

Late Night

Heb je geen idee welke van deze 3 prachtige rode lipsticks het beste past bij jou? Klik dan hier voor de uitslag van de Big Red Lipstick Test en laat je inspireren.

Nou meiden, doen jullie mee? Je hebt t/m vrijdag 7 mei om een comment achter te laten en kans te maken op een Rituals Ruby Lips lipstick in jouw favo kleur rood. Kies 1 kleur lipstick die jij wilt winnen, want ik doe niet aan 'spreid je kansen', dat is wel zo eerlijk tegenover de rest. Op 8 mei zal ik de winnaressen kiezen, dit gebeurt door loting, en het daarna zo snel mogelijk bekend maken op de site. De lipsticks worden na het bericht zo snel mogelijk thuis gestuurd aan de winnaressen. Alvast veel succes, en bedankt voor het meedoen!

Deze rode lipsticks en andere prachtige kleuren uit de Rituals Ruby Lipstick lijn vind je ook in de Rituals filialen en in hun webshop.

Until next time,
Serena Verbon