maandag 31 mei 2010

Coupe Granny

De trend werd al voorspeld maar wie had er nou werkelijk gedacht dat een grijze coupe in de mode zou komen? Ik niet in ieder geval. Toch worden er steeds meer en meer celebs gespot met een grijze coupe. Zilvergrijs, blauwgrijs, paarsgrijs of gewoon muisgrijs. Is die ouwe oma van je ook eindelijk eens een keer in de mode!


Pixie Geldof
Faded grey

Silvery Grey


Kate Moss
Silvery grey locks


Pink
Platinum Grey Locks


Kelly Osbourne
Lilac Grey


Lady Gaga
Mouse Grey


Ellie Goulding
Silvery/Lilac Grey Locks

Grijs in alle kleurvarianten, lokken, punten of de gehele coupe, als het maar grijs is. Trendsetters Lady Gaga en Kate Moss (die erom bekend staan in hun eentje een hele modetrend te ontketenen) dragen het al, de rest van Hollywood volgt. Grijs haar, oftewel Coupe Granny. 

Mijn mening? De overstap van blond naar grijs is geleidelijk en mooi, zilvergrijze plukken in een blonde coupe staan fashionable chic. Ook Lady Gaga die haar hele coupe muisgrijs heeft geverfd komt er wonderbaarlijk goed mee weg, alhoewel ze er wel ouder door lijkt zo. Ik denk niet dat mensen met donkerbruin en zwart haar moeten experimenteren met grijze lokken, tenzij ze echt heel erg silvery zijn misschien. Ik denk dat het dan te veel lijkt alsof je gewoon grijze plukken haar hebt, en dat staat een beetje shabby. Conclusie: een leuke trend voor jonge blondjes, mits het niet te natuurlijk lijkt. Je wilt natuurlijk niet 20 jaar ouder geschat worden. Kies dus vooral voor onnatuurlijke grijstinten. 

En jij? Dig jij deze trend of spuug je erop? Geef je mening bij de comments.

Until next time,
Serena Verbon