vrijdag 25 december 2009

Merry Christmas!

Vandaag vier ik Kerst voor het eerst 'op mezelf'. Mijn ouders en zusjes komen vandaag gezellig bij me op bezoek en ik ben zo stom geweest om te zeggen dat ik wel voor het voor- en hoofdgerecht zal zorgen. En ik ben nu niet bepaald een keukenprinsesje, haha!

Op het menu staat een voorgerecht van parmaham om meloen schijven gewikkeld en als hoofdgerecht heb ik twee heerlijke rosbiefjes gehaald voor in de oven. Daarbij wil ik krieltjes, spinazie, champignons, rode uien, worteltjes en groene asperges serveren. Ik laat wel weten of het allemaal goed is gekomen met het avondmaal (maar als jullie nog tips hebben laat maar horen!).

Het toetje eten we bij mijn ouders thuis, waar ook de kerstboom staat met daaronder een SH*TLOAD aan kadootjes. Ik heb al vaak mijn naam op een pakje voorbij zien komen dus : yaay! Natuurlijk laat ik julie mijn kadootjes snel zien in een post.

Wat eten jullie met Kerst, en doen jullie aan kadootjes? Zo ja, wat wil je heel graag hebben? Zelf hoop ik op wat keukengerei (ik kom nogal wat spullen te kort zoals een knoflookpers, kaasschaaf, bestekbak, broodmes, echt onmisbare dingen eigenlijk).

Until next time,
Serena Verbon