zondag 15 november 2009

The Secret Garden for BoozyShop

Een tijdje terug werden we benaderd door Maaike van Boozy Shop met de vraag of we niet een speciale winter/kerst collectie wilden maken voor haar webshop. Dat leek ons een heel leuk plan en na wat heen-en-weer mails en een brainstorm sessie waren we het erover eens: Kaneel Appeltje. Kaneel Appeltje is de perfecte wintergeur voor de komende koude maanden, warm en gezellig maar toch ook een tikkeltje fris door de appel.

De The Secret Garden for Boozy Shop lijn bestaat uit vier producten; Kaneel Appeltjes zeep, Kaneel Appeltje Whipped Body Butter, Kaneel Appeltje Buttercups voor een verzorgend bad (binnenkort verkrijgbaar) en een facial mask Chocolate Dipped Cherry voor een superzachte huid.


Chocolate Dipped Cherry: Een masker dat je huid superzacht maakt en reinigt. Met echte fairtrade cacoapoeder en kersenpoeder. Yummy!


Onze bekende Whipped Body Butter in de geur Kaneel Appeltje. Extra verzorgende voor de droge huid, trekt snel in en ruikt heerlijk!


Onze bekende body zepen in de zalige uitvoering Kaneel Appeltje. Lekker veel schuim en verzorgend voor de huid. Ook heerlijk om even in de huiskamer te laten liggen, u bent meteen in een Kerst stemming!

The Secret Garden fans opgelet, deze speciale Kerst lijn heeft een gelimitierde opgave en is exclusief te koop bij Boozy Shop. Sla dus tijdig jouw voorraadje in en denk daarbij ook aan Kerst/Sint kadootjes want op = op!
Wat vinden jullie van onze samenwerking en de producten? ^^ Wij zijn er zelf erg trots op!

Until next time,
~Serena Verbon