vrijdag 11 september 2009

Mijn allergrootste liefde! (op dit moment dan..)

Al sinds ik de goddelijke full page ad heb gezien van de Burberry wintercollectie ben ik verliefd. De Burberry jas. Dit is liefde op het eerste gezicht, zoals beschreven in de boeken en in de film. Zo voelt het nou. Vlindertjes fladderden door mijn buik en schitterende visioenen verschenen in mijn gedachten. Ik zag mezelf al helemaal flaneren door de Utrechtse winkelstraten. Guur weer. Ik zet mijn kraag op. Wind die door mijn haren waait. Een onbeschrijvelijk gevoel. Sindsdien krijg ik de gedachte aan de Burberry jas gewoon niet langer uit mijn hoofd. Hoe langer het blijkt te duren voordat mijn lichaam zich met mijn toekomstige jas zal herenigen, hoe meer de jas mijn gedachten schijnt over te nemen. Ik MOET en ZAL deze winter een Burberry jas kopen. En laat er nu net voor het eerst een Burberry filiaal geopend zijn in de PC Hooft!



Op de website kun je zien dat de prijzen geen kattenpis zijn (lees: een eurootje of duizend), maar ik lever met liefde een overgroot deel van mijn salaris in voor deze beauty. Aan het eind van deze maand hoop ik jullie te kunnen vertellen dat mijn grote liefde en ik dan eindelijk zijn herenigd!

Wat vinden jullie. Ben ik gek in mijn hoofd om zo veel geld voor een jas uit te geven? Of is het ok om enkele mooie tijdloze (maar dure) items in je bezit te hebben zoals een Burberry jas, een designer handbag of een paar designer laarzen of pumps?

Until next time
~Serena Verbon