zaterdag 18 juli 2009

Geshopt; New York

Inmiddels zijn mijn zusje en ik al een aantal weken terug uit NYC en ik had beloofd om jullie mijn aankoopjes te showen. Dus onder het mom van beter laat dan helemaal niet, I present to you, my New York shopping stuff!


Fashion


Bij Victoria's Secret was er supersale! Ze hebben er heus niet alleen lingerie, ook hele fijne beauty spulletjes én leuke kleding! Van het label PINK vooral.


Deze heb ik in het grijs (foto) zwart en wit. De shirts zijn van een goede kwaliteit katoen, lekker zacht! Ook zijn ze lekker lang en hebben ze wat decolleté, zodat je je toch nog sexy voelt in een simpel t-shirt ;) Deze t-shirts zijn $20 voor 2 stuks.


Deze vond ik echt leuk! Ik hou van sterren! Was afgeprijsd naar $ 12.


Weer sterretjes! Leuk lichtgeel jurkje met een mooi decolleté! Mijn roze Victoria Secret's BH schijnt een beetje door zie ik nu, hihi! Deze was ook $12.

Bij de Hot Topic verkopen ze allemaal gave shirts met leuke printjes van TV shows, cult films of You Tube video's. Alle shirts zijn rond de $22.


Ze hadden echt veel Transformers! Ik heb deze gekocht met Bumble Bee en voor mijn vriendin Jacq en nichtje Maren heb ik andere variaties gekocht. Laatst gingen we naar Transformers II, allemaal gehuld in ons Transformers shirt, like only real nerds do! ^^


Deze heb ik voor mijn andere nichtje Hester gekocht. Hester is namelijk bezwangerd en rond kerstmis verwacht ze die kleine spruit. Dit t-shirt is lekker lang dus kan ze hem hopelijk ook nog dragen met een wat dikkere buik.




Ik was al tijden op jacht naar een tof horloge maar in Nederland kon ik maar steeds niet slagen. Toen ik deze Tokidoki zag was ik meteen verkocht! De kleurtjes, de anime achtige graphics en het gemak van een elastieken band - perfect! En ook nog 30% korting. Deze heb ik gekocht in een horloge winkeltje in Greenwich Village.




Deze is ook supergaaf! De Tokidoki draag ik het meest, maar deze kon ik niet laten liggen voor $40. Wat ik vooral cool vond is de tekst 'this is how I roll'. Dat klinkt echt gangstah, daar hou ik van! In het midden van de wijzerplaat draait een supercute cupcakeje rond.


De échte. $90. Ze staan me zo leuk joh! Voel me net Pocahontas als ik ze draag. Of een hippie. Can't decide.


Beauty

Ik ben fan van Biosilk nu. Het serum (rechts) is heerlijk. En het allerbelangrijkste, dit maakt mijn haren niet vettig, in tegenstelling tot de meeste serums. Mijn haren zijn shiny & soft en mijn droge puntjes verdwenen! Links ligt de Biosilk shampoo. Deze heb ik gisteren in de Douglas gekocht dus die hoort hier officieel niet, maar ik heb hem er gewoon even bijgelegd.




Mijn nieuwe favoriete parfum is Amazing Grace van het merk Philosophy. Dit merk verkopen ze bij de Amerikaanse Sephora. Ik weet wel waarom ze deze geur zo hebben genoemd hoor, ik vind hem namelijk ook AMAZING! Hmmmmm, zo lekker! Hier op de foto het parfum met de shimmering body lotion. De douchegel staat in de douche. Voor dit 3-delige pakketje moest ik $ 60 afrekenen.



Wat spulletjes bij mekaar. De Nars duo lipgloss kregen we gratis omdat we daar muchas dineros hadden gespent. Daarnaast de Too Faced Mood Swing lipgloss (veranderd van lichtroze naar donkerroze afhankelijk van je mood...) uiteraard moest ik ook de UDPP hebben. De Urban Decay eyeshadow Primer Potion! HET WERKT ZO GOED DEZE! Dan gingen we 's ochtends de hotelkamer uit en kwamen we bezweet, moe en verregent weer thuis, zo'n 14 uur later. En wat denk je wat? Alles nog netjes op zijn plaats. Ik had gelezen dat de NYX glossjes zo fijn waren, dus ik ook aan de NYX. Deze kleur is zoetig maar niet té als je het opdoet en staat me heel mooi.


Een mini Orly lakje in de kleur Blue Collar. Deze zie je nog niet zoveel in Nederland, maar het staat in Amerika tussen O.P.I en Essie. Het is een kwalitatief goed lakje en Orly heeft ontzettend veel keuze uit mooie en opvallende kleurtjes. Ik vind dat Orly meer aandacht verdiend! Het zijn zulke fijne lakjes ^^


O.P.I heeft in samenwerking met Sephora een speciale 'Sephora by O.P.I' collectie. Deze lakjes zijn alleen bij de Sephora in Amerika te koop! Daar wilde ik er dus graag een stel van hebben. Ik heb gekozen voor een mooie girly roze (Techno Girl) en paarse (Don't go There) kleurtjes. De O.P.I nailpolish remover is ook erg fijn (OMG kijk hoe leeg het flesje al is, dat zegt meteen wat over hoe vaak ik mijn nagels lak hihi!). Deze speciale lakjes kosten $9.99.


Ik had een beauty supply store gevonden waar de Essie lakjes slechts $5.99 per stuk waren. Goh ik had er eigenlijk meer moeten kopen he? ^^ Ik heb er dus maar vier gekocht in de prachtkleurtjes 'No Boundaries' 'Tangerine' 'Cute as a Button' en Charmeuse'.


Yaay! Eindelijk mijn eerste NARS blush in de pocket! Ik ben verliefd geworden op dit heerlijke cosmeticamerk. Normaal gebruikte ik altijd een donkerbruine oogschaduw (yeah i know!) als blush. Dit deed ik al jáááren en hoewel al veel mensen mij een roze blush probeerde aan te smeren bleef ik steevast bij 'mijn' bruine blush. Dat stond me immers het beste! Maar sinds de verkoopster me toch deze blush heeft weten te verkopen in de kleur outlaw, gebruik ik het iedere dag. Misschien komt het omdat het zomer is, maar ik hou van de kleur die outlaw (klinkt gangstah he?) aan mijn wangen geeft. Lekker fris, niet te roze of te peachy, gewoon alsof ik een gezonde boer'n meid bin! Oja, de prijs $25.

Ik heb mijn zusje NARS skincare gegeven, alvast voor haar verjaardag aankomende dinsdag. Ik gebruik het zelf ook af en toe even en het is echt fijn spul! Veel mensen vertrouwen misschien geen skincare afkomstig van een merk die van origine makeup maakt, maar NARS skincare is ontwikkeld in samenwerking met Shiseido. So you know it's good! Ik zal Larissa vragen hier binnenkort een review van te doen.

Als je lid werd van de Sephora club mocht je een kado uitzoeken. Zo heeft Larissa een lipgloss trio van Sephora eigen merk gekozen. Dit palette behoorde ook tot de kadootjes, maar wel met $10 bijbetalen. Who cares?! Een STILA charmed eye shadow palette voor freakin $10!! In de oogschaduw zit zelf 24 karaat goud verwerkt, w0000t!? Ik geef dit palette weg aan een vriendinnetje. Zucht. Had ik er maar nog een gekocht voor mezelf. Oh ik ben zo hebberig! :D


Other


I love you, Beth Cooper. Hilarisch boek van Larry Doyle, schrijver van The Simpsons. Deze heb ik in één ruk uitgelezen, net alsof je een lange highschool film aan het kijken bent. Ben blij dat er ook een film van uitkomt binnenkort! Dit boek heb ik bij Barnes & Nobles gekocht. Daar hebben we ook een mooi en handig zeepboek gevonden voor onze zeepmakende mama. B&N is echt een grote en prachtige boekenwinkel!

Nou dat was het wel zo'n beetje hoor! Ik ben wel nog een aantal dingen vergeten geloof ik. Zoals mijn Ninja Cat t-shirt, de Victoria's Secret body spray, Forever 21 aankoopjes...

Sinds ik terug ben uit NYC heb ik uiteraard nog meer geshopt dus volgende week kunnen jullie weer een "Geshopt" verwachten. Dan zal ik de ontbrekende NYC spulletjes daar ook wel bij plaatsen.

Wat vinden jullie van mijn aankoopjes?

Until next time
~Serena Verbon