dinsdag 28 april 2009

New! Fruity Body Scrubs

Whoohoo! Ik heb net drie nieuwe heerlijke scrubs aan het assortiment van The Secret Garden toegevoegd. Ik had al een tijdje in mijn hoofd om nieuwe scrubs te maken, en vanavond was het er dan eindelijk van gekomen. Met de naderende zomer in aantocht heb ik gekozen voor fruitige combinaties - helemaal zelf samengesteld - door verschillende parfum oliën bij elkaar te mikken. Ik vind mezelf absoluut geen hoogstaand parfumeur hoor, maar ik ben toch best een beetje trots op mezelf *klopt zichzelf op de schouder* want ze zijn écht supergoed uitgepakt! Ik merk dat ik steeds een potje openschroef om eraan te snuffelen, ik lijk potjandikkie wel een parfum-junk!

Goed. Om jullie niet langer in spanning te houden
volgt er nu een fotootje van de complete collectie:


Sweetie Pie
Deze scrub kennen jullie misschien al, aangezien deze vanaf het begin in ons assortiment zit. Sweetie Pie heeft een heerlijke zoete, lichtfruitige geur met een vleugje musk. Tot nu toe de absolute favoriet!

Mango Madness
Een yummy combinatie van rijpe mangovruchten met vers opengehakte kokosnoot.

Apple Mint
Een combo van de designers dupe DKNY Be Delicious (fruitig fris, lichtzoet en bloemig) met een vleugje Sweet Pepermint etherische olie, voor net dat beetje extra pit en mintyness.

Fresh Melon
Nog zo'n yummy combinatie van sappige watermeloen met een vleugje frisse komkommer.

Het weer van de afgelopen dagen beloofd niet veel goeds, maar ik weet zeker dat er de komende tijd weer superzonnige dagen aan zullen komen. Of wie weet ontvlucht je ons landje wel naar een zonovergoten vakantieland (lucky you!). Hoe dan ook, je huid wordt pas mooi egaal bruin na een flinke scrubbeurt. Scrubberdiescrub je huidje dus regelmatig, zo'n één keer per week is al voldoende, voor een stralende onweerstaanbaar zachte huid die egaal bruin wordt én heerlijk ruikt!

Klik hier om naar de Body Care pagina te gaan van The Secret Garden.

Gaan jullie scrubben? En wat denken jullie, wordt Sweetie Pie van haar troon gestoten als meest favoriete scrub?

Until next time
~Serena Verbon