zaterdag 21 mei 2011

Outfit: Calm before the Storm


Zoals jullie weten ben ik geen groot fan van kleur in mijn kast, maar deze prachtige zeegroene top kon ik niet laten liggen. De top kocht ik vorige week bij de Zara voor €7,95 en ik combineer hem hier met de kleuren camel en donkerblauw die ik er echt prachtig bij vind staan.Misschien dat jullie een ander bijkomend voordeel van de top is opgevallen, mij viel het in ieder geval wel op: je krijgt er grotere jopen van! Dat ligt aan de manier waarop de lijnen lopen en door het ronde, diepe decollet√©. In mijn geval is dat *kuch* meer dan welkom, maar als je van nature al wat zwaardere borsten hebt en dit vooral niet wil accentueren kun je deze top beter laten liggen denk ik.

Zeegroene top: Zara - €7,95
Camelkleurige legging: Zara - €29,95 (winter 2010 aangeschaft)
Donkerblauwe gebreide sloppy shrug (of bolero) - gekocht op de sample sale een aantal jaren terug.
Het suede riempje hoort bij een top die ik kocht in Milaan.
Sandaaltjes - Sugarhill Boutique €65 CafeNoir.nl
Pauwen ketting - handgemaakt door een lieve mevrouw die ik had ontmoet op een kralenforum meeting zoveel jaren terug.

Wisten jullie trouwens dat je bolero uitspreekt als bo-leer-ROO (met de klemtoom op de laatste lettergreep dus). Ik dacht altijd dat je het uitsprak als bo-LEER-ro met de klemtoom op de middelste lettergreep. Dat woord bestaat wel, maar dan wordt er de dans mee bedoelt. Aha!

Hoe combineren jullie zeegroen? Met natuurlijke aardse tinten zoals in deze outfit of juist met knalkleuren? Ik denk dat deze top op hete dagen met een witte short ook fantastisch staat!

Until next time,
Serena Verbon