woensdag 23 februari 2011

Waarom is er geen...


Weet je wat ik me laatst afvroeg? Waarom bestaat er geen wenkbrauwpotlood die waterproof EN smudgeproof is. Zoals jullie weten heb ik van die gekke, korte wenkbrauwtjes en teken ik er altijd een stukje bij. Maar soms vergeet ik dat en veeg ik langs mijn hoofd en dan heb ik ineens een korte wenkbrauw! Whoops! En zo kan ik nog wel meer beauty producten 'verzinnen' die echt geweldig zouden zijn. Welke beauty producten zouden jullie graag op de markt zien?


Ik wilde jullie trouwens meteen even een ooglook laten zien met het Lorac eyeshadow trio en daarover heen de 3D lustre liquid. Pretty, pretty!! Op mijn lippen draag ik een Stila lipgloss in de kleur 'grape'. Verder draag ik alleen een Mineralized Skin Finish van MAC als foundation, mijn huid is dus al aardig opgeknapt. De andere kant van mijn kin heeft echter nog wat kleine onzuiverheden en acne littekens die hopelijk over een paar weken zijn verminderd.


Maar goed, waarom is er geen water- en smudgeproof wenkbrauwpotlood? Of een lipgloss die de hele dag blijft zitten, ook na het nuttigen van eten of drinken? En waarom bestaat er geen foundation die alles dekt, maar er toch natuurlijk uitziet en die tegelijkertijd zorgt voor een Hollywood glow zonder dat je gaat glimmen? Om dat effect te bereiken moet ik minstens 4 verschillende soorten producten over mijn gezicht heen knallen.

Zucht.

Als alles mogelijk was en je laat je fantasie even de vrije loop, welk magisch beauty product willen jullie uitgevonden zien worden?

Until next time,
Serena Verbon