maandag 6 september 2010

Zou je liever... : Getrouwd zijn met...

Welkom bij weer een nieuwe editie van 'Zou je liever'. Vandaag wil ik het gaan hebben over de meest populaire reality tv shows van dit moment: The Hills, Jersey Shore en natuurlijk onze eigen Oh, Oh, Cherso! Ik heb uit iedere show een jongen gekozen waarmee je de rest van je leven getrouwd moet blijven. Wie zou je kiezen? 


Er mogen geen truukjes, foefjes, smoesjes of uitzonderingen gemaakt worden! So choose wisely my friends. En nee, een 'open relationship' mag ook niet. Je blijft vanaf nu de rest van je leven getrouwd met Spencer Pratt uit The Hills, Mike 'The Situation' Sorrentino uit Jersey Shore of Robert 'Jokertje' uit Oh, Oh, Cherso!
Spencer Pratt valt bij mij meteen af. Hoe onbeschoft hij zich tegen Heidi's familie en vrienden heeft gedragen gaat echt niet door de beugel. Daarbij is het gewoon een verwend, rijk rotjong die Heidi helemaal om zijn vingertje windt en ervoor heeft gezorgd dat ze niemand meer over houdt behalve hem. En hij is haar ook niet altijd trouw geweest. Dus Spencer is een big NO NO for me!
The Situation. Ten eerste, waarom geeft hij zichzelf deze bijnaam en ten tweede waarom blijft hij zichzelf zo noemen in de derde persoon. En waarom showt hij zijn abs aan iedereen die het maar wil zien (of niet wil zien) in de discotheek. Sure, they're nice. Maar ik zou niet willen dat mijn toekomstige man zijn buikspieren aan iedereen laat zien. Ah, The Situation is gewoon classic. Die opmerkingen van hem, dat accent, dat net iets te verzorgde uiterlijk. Hij is een patsertje maar hij is wel gewoon zichzelf en dat is belangrijk. Maar neh, ik zou het niet aandurven. Straks wil hij nog dat ik met hem mee ga trainen en hem The Situation noem. In bed. 

Tja, en dan blijft er maar eentje over. Jokertje! Hij heeft zijn bijnaam tenminste gekregen, zoals het hoort. En ik geef toe, hij beweegt vreemd met zijn net wat te kleine hoofd terwijl hij praat. Hij staat breder dan wettelijk is toegestaan en de mate waarin hij zijn blouse openknoopt zou strafbaar moeten zijn. Maar hij is wel heel positief en vrolijk en een echte lachebek. Hij is trots op zijn stadje Den Haag, zijn roots. En vrienden en familie staan bij hem hoog in het vaandel. Dus als ik echt zou moeten kiezen dan koos ik voor Jokertje. Een beetje gek maar volgens mij wel een eerlijk hartje van goud.

Nu jullie!

Until next time,

Serena Verbon