vrijdag 3 september 2010

Win een weekendje Milaan!


Een weekendje shoppen in Milaan, wie wil dat nu niet? De fashionsite ilovefashionnews.nl heeft een hele leuke winaktie geregeld waarmee je een weekend in Milaan voor twee personen kunt winnen. Alles wat je hoeft te doen is een foto uploaden van jezelf in Beyonce style en zoveel mogelijk stemmen verwerven! Lees snel verder voor meer info.


Uiteraard doe ik ook mee! Ik heb deze foto ingezonden omdat ik daar net zoals Beyonce een rode sexy dress draag en omdat mijn haarstyle hetzelfde is. Als jullie op me zouden willen stemmen dan wordt dat ZEER gewaardeerd! Dus bij deze een smeekbede oproepje! Onder de stemmers wordt de eau de parfum Heat van Beyonce verloot, dus als je geen geluk had bij mijn winaktie maak je hier dus nog een kansje. Nice!



Doe ook mee en upload je eigen Beyonce look-a-like of Beyonce style foto! Klik hier om je foto te uploaden en om te stemmen! Je moet wel minimaal 16 zijn om mee te kunnen doen. Ben benieuwd of jullie een poging gaan wagen en welke foto jullie inzenden! Let me know by the comments. Succes in ieder geval meiden, ik gun het jullie van harte!

Until next time,
Serena Verbon